Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Poza łóżkiem na szczęście jest normalnie (O normalności ta, trwaj!).
Korciaczki pisze:Generalnie dyskusje w ostrym tonie i gonitwy-przeganianki z hasłem: „a ty czego?!” są na porządku dziennym.
Korciaczki pisze:Od chyba tygodnia zabieramy się za ogłoszenie Dju, ale wiecznie nia ma kiedy i na dzień dzisiejszy ma tylko chyba allegro, ale czas jednak się zabrać. Potrafi ktoś ogłaszczać kota na adopcje.org i mógłby wspomóc w tej kwestii? Ponoć do dobre miejsce na ogłoszonka. Bo nas za chiny nie chcą zaakceptować ogłoszenia![]()
joluka pisze:Korciaczki pisze:Od chyba tygodnia zabieramy się za ogłoszenie Dju, ale wiecznie nia ma kiedy i na dzień dzisiejszy ma tylko chyba allegro, ale czas jednak się zabrać. Potrafi ktoś ogłaszczać kota na adopcje.org i mógłby wspomóc w tej kwestii? Ponoć do dobre miejsce na ogłoszonka. Bo nas za chiny nie chcą zaakceptować ogłoszenia![]()
Korciaczki drogie - starałam się wrzucić Djunkę na adopcję.org - ogłoszenie czeka na akceptację, nie wiem, czy je dostanie, bo założone jest na moje konto, a w tym portalu mają taką adnotację: "zabronione jest dodawanie zwierząt z for i stron internetowych oraz zwierząt z którym dodający nie ma bezpośredniego kontaktu, nawet za zezwoleniem osoby, która taki kontakt posiada." - więc czekam na efekt......
Skopiowałam ogłoszenie i zdjęcia z allegro - mam nadzieję, że o takie ogłoszenie Wam chodziło, bo nie zapytałam...
joluka pisze:joluka pisze:Korciaczki pisze:Od chyba tygodnia zabieramy się za ogłoszenie Dju, ale wiecznie nia ma kiedy i na dzień dzisiejszy ma tylko chyba allegro, ale czas jednak się zabrać. Potrafi ktoś ogłaszczać kota na adopcje.org i mógłby wspomóc w tej kwestii? Ponoć do dobre miejsce na ogłoszonka. Bo nas za chiny nie chcą zaakceptować ogłoszenia![]()
Korciaczki drogie - starałam się wrzucić Djunkę na adopcję.org - ogłoszenie czeka na akceptację, nie wiem, czy je dostanie, bo założone jest na moje konto, a w tym portalu mają taką adnotację: "zabronione jest dodawanie zwierząt z for i stron internetowych oraz zwierząt z którym dodający nie ma bezpośredniego kontaktu, nawet za zezwoleniem osoby, która taki kontakt posiada." - więc czekam na efekt......
Skopiowałam ogłoszenie i zdjęcia z allegro - mam nadzieję, że o takie ogłoszenie Wam chodziło, bo nie zapytałam...
no i niestety - tak jak myślałam.... - ogłoszenie Djunki może ukazać się na moim koncie tylko z moimi danymi kontaktowymi...(tu odpowiedź z adopcje.org, jaką dostałam na maila: "Informujemy że dodana przez Ciebie adopcja nr. 44058 została odrzucona. Dane kontaktowe nie mogą znajdować się w opisie zwierzaka - do tego służy pole: kontakt")
Nie wiem, co w tej sytuacji.... - a dlaczego odrzucało Wam wprowadzane przez Was ogłoszenie? Dostałyście jakąś informację zwrotną?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 67 gości