miszelina pisze:Tunisia pisze:pytanie chyba nieaktualne, bo rzadko tu jestem, a z tymi zastrzykami burej, to są podskórne czy domięśniowe? bo podskórne to ja mogę robić jeśli zajdzie taka potrzeba hmm np w środę bo będę w kociarni popołudniu (nie wiem na ile dziki jest kot i trzeba asysty?)
O której będziesz we środę? Mogę po 17 wpaść pomóc. Zastrzyki chyba podskórne, Enroxil (dopiero wróciłam z pracy, doczytuję, przepraszam, jeśli coś przeoczyłam).
Kot z lekka dzikawy - to słowa Edyty - na pewno łatwiej będzie w dwie osoby.
Tunisia już poznała dzisiaj pannę kotę osobiście i dość blisko. Wislackikot od progu krzyczał, że Tunisia to fachura, nie to co oni (z całym szacunkiem dla Edit_f, to żaden wstyd pewne rzeczy robić gorzej od innych).
Ratatuj zainstalowany u Noemi (Edytko, dziękuję!), jutro z kolegą czeka ich "ciężki", jak dla facetów, dzień.
Edit_f pojechała łapać tę sierotę z Krakowiaków z rozkitwaszoną mordką. Zadbała o to aby nie było pustych przebiegów, bo rzeczony kociuch się nie pojawił, przytargała coś na podobieństwo Iwana, duże i przymilne, padło jej w objęcia

. Ogon przyszedł na kastrację ale jak się to skończy to ja nie wiem. Czym wykarmimy to napływające w galopującym tempie towarzystwo to ja nie wiem
Renata weźmie mamuśkę tri z Prokocimia i jej maluchy do siebie ale mamuśkę musimy utrzymywać. U Miuti już powinna być zainstalowana panna z dziećmi (w liczbie jeszcze mi nie znanej). Dominika od Do dała znać o jakiejś pani, która ma na działce bodajże koty nie wszystkie ciachnięte więc jedna kotka ma już tygodniowe maluchy (chciała je dać teraz do uśpienia

) i jeszcze jest tam kilka. Miała zadzwonić ale cisza.
A na koniec coś co mnie rozwaliło już zaraz na początku dzisiejszego dnia, wrażliwsi niech nie patrzą
to jest Rudek, kot znaleziony w okolicach Myślenic, wygląda jakby coś gadał

ale on nie mówi, jego ktoś tak urządził, że żuchwa sobie a "futeralik" na żuchwę sobie

Doktor Maja zapytała mnie czy jesteśmy w stanie pomóc osobom, które go przygarnęły i opłaciły już część leczenia opłacić operacje plastyczną, która przywróci kotu normalny wygląd i pochowa przede wszystkim te nagą żuchwę