Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 10:05 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Hejka!
Moje futra mogą jeść do oporu, aż im się - że tak powiem - cofnie :roll: Dotyczy to zwłaszcza Pumka i Pysi. Puszeczki i saszetki oczywiście również mają wzięcie - generalnie wszystko, co z mięchem :roll: Staram się częśc mrozić, resztę traktuję wrzątkiem.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 26, 2010 10:47 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

A moje nie chcą w ogóle puszek. Kupuję im od czasu do czasu Animondę to Puma wtedy ma dietę a Pepsi zje, bo musi, ale widać że jej nie smakuje, bo pluje tym na boki :D Za to obie kochają mięsko wołowe, w szczególności serce wołowe :D Ja zamawiam sobie zawsze więcej serca, porcjuję i zamrażam. I potem tylko wyjmuję kawałek i rozmrażam :D

P.S. Ślemy pozdrowienia :D Ja niestety przez najbliższe dni będę pojawiać się sporadycznie, bo jestem przeziębiona i łeb mi pęka od kataru :( i nie chce mi się siedzieć przed kompem... :oops:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 26, 2010 10:52 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Witajcie Kochani! :)
Nanetko, proszę się kurować i nie przemęczać.
Buziaczki ślemy :1luvu:

Erin

Post » Pon kwi 26, 2010 11:15 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Zdrówka życzymy ! :D Euphorbium do nosa na katar jest ok, polecane już maleńskim dzieciom. I Tobie nie zaszkodzi :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon kwi 26, 2010 11:27 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

psiama pisze:Zdrówka życzymy ! :D Euphorbium do nosa na katar jest ok, polecane już maleńskim dzieciom. I Tobie nie zaszkodzi :ok:

Dzięki :D Zapytam w aptece, bo właśnie się zastanawiałam czy jest coś, oprócz mleka z miodem i czosnkiem :wink: , co mogę brać bez przeszkód w ciąży :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 26, 2010 11:58 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Kuruj się Nanetko, kuruj! :piwa: :ok:

Erin

Post » Pon kwi 26, 2010 18:56 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Hop, hop! A co tu tak cicho? Nadal leniuchujecie?
Ja byłam dziś 1,5h na siłowni - znowu się pokatowałam, ale było super.
3 kwadranse na bieżni, trochę rowerka, orbitrek, ćwiczenia na uda, brzuch i plecy.
I super pas, masujący cellulit :ok: Spaliłam ponad 500 kalorii i czułam się taka lekka po wyjściu.
A teraz nic mi się nie chce ... przepraszam, jednego mi się chce - spać :wink:

Erin

Post » Pon kwi 26, 2010 20:23 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Witaj Iza !, Witajcie wszyscy !
Piękny dziś dzień był u nas, ja niestety pół dnia w samochodzie, bo musiałam do Hajnówki jechać ... :evil: , ale za to jakie krajobrazy 8) :ok:, i co gniazdo, to boćki ( oj dużo ich ), a ja je tak bardzo lubię, że aż pysio mi się uśmiechał :D .
Moje futra też uwielbjają surowiznę i sparzoną i mrożoną, ale najbardziej to surowiznę ... surową :twisted: , daję im czasami tą surową, tylko muszę mieć pewność, że świeżutka, żeby mi potem rewolucji żołądkowych nie miały :mrgreen:
Iza, jak by tu się zmobilizować na siłownię, albo basen ? Bo ja to mam takiego lenia :roll: , zazdraszczaju zacięcia rowerowo - siłowniowego :ok: :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pon kwi 26, 2010 22:38 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

A ja chyba pójdę na basen :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto kwi 27, 2010 6:21 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Cześć Cioteczki!
Z mobilizacją nie jest tak źle, po prostu trzeba dać sobie kopa.
A jak potem poziom endorfin podskakuje, wow :wink:
Droga do Hajnówki i dalej do Białowieży jest fajna, widoki rzeczywiście super.
W ogóle nasze Podlasie piękne jest :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Erin

Post » Wto kwi 27, 2010 8:06 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Dzień dobry!
Wybieram się dzisiaj z Pit-em do US do "pokoju przesłuchań"( pokój gdzie sprawdzają i przyjmują pity w tym roku wymalowali w sceny z Kubusia Puchatka :twisted: ).
Mam nadzieję, że do niczego się nie przyczepią.
Pod oknem kręcą mi kolejny odcinek " Ojca Mateusza" i co chwila tylko sygnał cisza!kręcimy!-nawet radia włączyć nie można, i nie daj Boże jak zadzwoni telefon :twisted:
Pozdrawiamy Wszystkie Koteczki i Dużych!
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Wto kwi 27, 2010 8:25 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Witaj Gosiu!
Współczuję wizyty w US. Ja od kilku lat wypełniam PIT w programie komputerowym i bardzo sobie chwalę. Zawsze krzyczy kiedy coś jest nie tak.
Zazdroszczę możliwości podglądania ekipy filmowej w akcji. Może cykniesz cichcem jakąś fotkę komórką?

Pozdrawiamy cieplutko :1luvu:

Erin

Post » Wto kwi 27, 2010 9:52 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Hej wiosennie :1luvu:

Iza - tak trzymaj z siłownią :ok: . Ja uwielbiam basen, mam w zanadrzu 2 aqua. Dziecie moje aż piszczy jak na basen jedziemy :D . Chodzimy cała trójka na szalone 2-3 godzinki w tygodniu i jest bosko. Najbardziej lubimy sztuczną falę i rury, a ja bicze :mrgreen:
Pytanie za 100 punktów. Skąd ciotka wiesz, że 500 kalorii poszło ? :twisted: Bo chyba nie z podręcznika :mrgreen: Za panny byłam stałym gościem siłowni, oprócz tego funkydance, ćwiczenia aerobowe, znajomi trenerzy ustawiajacy indywidualne ćwiczenia, bieżnia, ciężarki, marzenie :1luvu: . Ale potem przyszło zycie domowe, dzidzia, koty i juz mi się nie chce, o czas to pewnie i by się znalazł :roll: . Ale pamietam jedno - każdy ma indywidualny tryb spalania kalorii. Mało tego. Żeby uruchomić maszynę spalania, trzeba iść wielotorowo, czyli ruszanie się + sposób odżywiania + dobre nastawienie + tryb życia + badania, że jest się zdrowym i można ćwiczyć. Dopiero po kilku tygodniach regularnej 'walki' uruchamia się spalanie tego co zalega. Ale jakie wyniki :ok:

Rzekłam, o ! :mrgreen:

Niteczko, pozdrów od nas Ojca Mateusza :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Wto kwi 27, 2010 9:58 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Hejka!
Fajny programik, nie powiem :ok:
Ja jeszcze rowerek preferuję.

psiama pisze:Pytanie za 100 punktów. Skąd ciotka wiesz, że 500 kalorii poszło ? :twisted: Bo chyba nie z podręcznika :mrgreen:

Z liczników na przyrządach Ciotka :twisted: :wink:

Erin

Post » Wto kwi 27, 2010 10:06 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

O to na pewno pińcet było :mrgreen:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]