Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 12:18 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

carmella pisze:cudne :)

Podrzucić? :D Byłabym spokojna, że mają najlepszy dom. Rozmarzyłam się...

Maluszki są rzeczywiście rozkoszne, i tak cudnej urody, że aż uwierzyć trudno.

Z dobrych, a nawet superdobrych wieści to Alfredzik ma dom. I to jaki... :1luvu: Musi tylko poczekać trochę, bo jest świeżo po szczepieniu, a potem chcemy go zaszczepić na grzyba, bo ma zmiany niestety...

Helenka za to kwitnie, i jak tylko jej ogonek będzie wyglądał jak ogonek, to będzie kocia ślicznota. Zezolek nadal jest, szczególnie jak ona patrzy do góry. Wczoraj pisałam na jej temat z "zakochaną" w niej panią, ale jak pojawił się temat balkonu, pani zamilkła. Nie oddam Helenki komuś, kto nie potrafi zadbać o jej bezpieczeństwo. No, chyba że pani rozmyśla jak balkon zabezpieczyć i się odezwie. :D

Obrazek Wygląda tak smutno, a jest taką wsołą koteczką.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie kwi 25, 2010 13:06 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Bardzo bym chciała takie rozkoszne tymczaski, ale na razie :roll:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie kwi 25, 2010 13:15 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

A nie nie, nie jako tymczaski... :wink:

Założyłam im wątek, może ktoś się zakocha?

viewtopic.php?f=13&t=110498
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie kwi 25, 2010 14:29 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Cudne maluchy :)
Takie upstrzone cynamonem :lol:
O! I Alfredowi domu gratulujemy! :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie kwi 25, 2010 17:12 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

anita5 pisze:...................
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Amtrea

Obrazek Obrazek Obrazek

.............. :D

Przepadłam :roll: Co za cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo się cieszę z Alfredzikowego domku :D :ok:

I Helenka jakże urocza :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie kwi 25, 2010 18:06 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

ależ te małe są oryginalnie pomalowane :1luvu:

I bardzo się cieszę z domku dla Alfredzika :ok: :D :piwa:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Nie kwi 25, 2010 18:50 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Cudowności dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D :D :D :D

Za ten domek Alfredzikowy :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie kwi 25, 2010 18:55 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

My już po spacerze, zakupach, bo w lodówce było światło... A wczoraj otworzyliśmy sezon ogrodowy, przyjechał nasz ulubiony kolega i zrobiliśmy grila. Zocha była wielce zadowolona.

Maluszki są po bijatyce, kilku kupach i kolacji. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie kwi 25, 2010 19:00 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

anita5 pisze:My już po spacerze, zakupach, bo w lodówce było światło... A wczoraj otworzyliśmy sezon ogrodowy, przyjechał nasz ulubiony kolega i zrobiliśmy grila. Zocha była wielce zadowolona.

Maluszki są po bijatyce, kilku kupach i kolacji. :mrgreen:

A mysmy dzisiaj dziecku, które się uparło, że grila robimy tłukli, że jeszcze za wczesnie na otwracie sezonu grillowego :oops:

A maluszki i ta większa to cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie kwi 25, 2010 19:04 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

o ja planuję grila na za tydzień :D

w ten weekend jakoś nie było kiedy - wczoraj jeszcze Kraków, potem na szybko ogródek, potem padłam bez obiadu i kolacji, bo już nie miałam siły...
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie kwi 25, 2010 22:05 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Dziewczynki są po prostu boskie :)
Alfredzik to prawdziwy szczęściarz :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon kwi 26, 2010 10:57 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Dziewczynki są prześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Alfredziku - życzymy wszystkiego dobrego w nowym domku :ok: :ok: :ok: A Helenka... księżniczka :love:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 26, 2010 13:50 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna... ;)

anita5 pisze:Obrazek Obrazek

Straciły mamę, mieszkały pod gołym niebem... Dwie dziewczynki. Miały być w kolorze Adasia, a okazały się... No nie wiem, jak je opisać, bo ja jeszcze takich cudeniek nie widziałam.

Rozkoszne! Cudne!

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Pon kwi 26, 2010 16:09 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

AgaPap pisze:
A mysmy dzisiaj dziecku, które się uparło, że grila robimy tłukli, że jeszcze za wczesnie na otwracie sezonu grillowego :oops:

A maluszki i ta większa to cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chyba jednak za wcześnie było, bo mnie po tej przyjemności gardło boli, i to coraz bardziej...

Wiecie, jaki jest szczyt finezji komunikacyjnej? Tomek dostał od kogoś smsa, żeby się skontaktować na gg w sprawie księżniczek. Dobre? Dla mnie to żenada...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon kwi 26, 2010 19:26 Re: Moja gromadka - grzybica wiosenna..., maluszki jak z bajki

Chciałam bardzo serdecznie podziękować wielu osobom, za pomoc bazarkową i ogłoszeniową, wsparcie moralno-duchowe oraz naleśnikowe (to do TŻta pewnego :wink: ). Dziękuję mahob, Alince6, EwKo, Yossarianie, Justynie8585, Liwii_, dagmarze-oldze i jej Czarnym Wspaniałym :P , Bazyliszkowej...
Mam też na koncie wpłatę dla kluseczek, 60 zł, a nie wiem od kogo... :oops: :oops: Nie wiem, komu podziękować??? Czy mogę prosić o info? No chyba, że mam kompletne zaćmienie i już nie kojarzę...
Dziękuję bardzo! :1luvu:

I jeszcze: dziękuję MagdzieMagdzie za fotki i stałe info na temat Godricka, dawniej Bruna, cudnego ślepaczka. To dla mnie ogromna radość, być na bieżąco. A Cammi dziękuję za fotki Lolka, który się tak cudownie oswaja, coś niesamowitego. Dostał niesamowitą sznasę i umie ją, mądrala, wykorzystać! :D
Ostatnio edytowano Pon kwi 26, 2010 19:39 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]