Leone pisze:Kto ostatnio pisał o zamówieniu na mokrą karmę? Gdzie Felixy były bodajże za 2,9zł.
To jeszcze aktualne?
katgral zbiera zamówienia, obecnie, z racji wyjazdu, za pośrednictwem Noemik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Leone pisze:Kto ostatnio pisał o zamówieniu na mokrą karmę? Gdzie Felixy były bodajże za 2,9zł.
To jeszcze aktualne?
Tweety pisze:Leone pisze:Kto ostatnio pisał o zamówieniu na mokrą karmę? Gdzie Felixy były bodajże za 2,9zł.
To jeszcze aktualne?
Leone pisze:Tweety pisze:Leone pisze:Kto ostatnio pisał o zamówieniu na mokrą karmę? Gdzie Felixy były bodajże za 2,9zł.
To jeszcze aktualne?
A skąd jest zamawiane? Bo nie orientujemy się, jakie są smaki..
_namida_ pisze:Tweety pisze:Jest jeszcze Karmelka od Katgral spod radia. Na razie w Arwecie ale po długim weeknedzie bycie szukać DT, Katgral może zapewnić utrzymanie ale prosi o DT. Są też Tola i Pola od Edit_f (Kora może zamieszka pod lasem), jest Marcysia i Pcheła, seniorki od p. Danusi z Lubelskiej, o mamusi i płochliwej córusi nie wspominając. Te wszystkie koty pilnie pot5rzebują DT
To Tola i Pola mają iść do adopcji, a nie do wypuszczenia?
Myślicie, że to realne? (Zwłaszcza w przypadku biało-burej...)
edit_f pisze:ZASTRZYKI DLA BUREJ KOTKI Z CHORYM OKIEM Z KOCIMSKIEJ
w sobotę i w niedzielę, wislackikot przy mojej skromnej asyście, zrobił zastrzyki kotce.. wczoraj oczko koteczki wyglądało już dużo lepiej..
PONIEDZIAŁEK 26.04: wislackikot i edit - czy możemy umówić się ok. 20ej? później spróbuję złapać tego kotka z krakowiaków..
WTOREK 27.04: wislackikot - czy możemy umówić się o 17:30? bo później mam jeżdżenie do 22ej.. bardzo proszę..
ŚRODA 28.04:
Miszelina, czy możesz przejąć moją asystę w środę? kto może w środę zrobić zastrzyk?
edit_f pisze:_namida_ pisze:Tweety pisze:Jest jeszcze Karmelka od Katgral spod radia. Na razie w Arwecie ale po długim weeknedzie bycie szukać DT, Katgral może zapewnić utrzymanie ale prosi o DT. Są też Tola i Pola od Edit_f (Kora może zamieszka pod lasem), jest Marcysia i Pcheła, seniorki od p. Danusi z Lubelskiej, o mamusi i płochliwej córusi nie wspominając. Te wszystkie koty pilnie pot5rzebują DT
To Tola i Pola mają iść do adopcji, a nie do wypuszczenia?
Myślicie, że to realne? (Zwłaszcza w przypadku biało-burej...)
ja myślę, że powinniśmy dać im szansę.. to młodziaki jeszcze.. na pewno ich socjalizacja to jest wyzwanie dla dt, bo te koty potrzebują czasu.. a takiego dt gotowego do wyzwań u nas ze świecą szukać..
Tweety pisze:Kosma, potrzebuję pomocy Twojego świetnego,prywatnego fotografa. Jako, że mamy miejsce w naszym kalendarzu na 5 lub 6 krakowskich kotów (w zależności od tego co powiedzą Kielce) potrzebujemy zdjęć o bardzo wysokiej jakości, w pełni profesjonalnych. Trzeba to robić już aby móc we wrześniu wystartować ze sprzedażą a nie tak jak zazwyczaj z końcem grudnia, bo tak dla Vivy drukowali![]()
Cammi pisze:Dostałam zapytanie czy wiem coś o jak najmłodszym kocie szukającym domu.
Co mamy co mogłabym zaproponować? Chcę przesłać zdjęcia z namiarami na osóbkę, która już resztę sprawdzenia weźmie na siebie.
Płeć i umaszczenie nie jest ważne.
Z pierwszej strony powysyłam wszystko co małe - jak byście coś jeszcze mieli do podeślijcie
Tweety pisze:Jak wygląda grafik kastracyjny na ten tydzień? Kiedy mogę łapać?
łap i trzymajna pewno jest wolne miejsce w czwartek po południu. Kolejne Noemik będzie umawiać na przyszły tydzień. We wtorek idą dwa koty złapane w trybie superekspresowym przez Lutrę (rzeczona Lutra otrzymuje tytuł łapacza weekendu, gratulacje
)
Cammi pisze:Dostałam zapytanie czy wiem coś o jak najmłodszym kocie szukającym domu.
Co mamy co mogłabym zaproponować? Chcę przesłać zdjęcia z namiarami na osóbkę, która już resztę sprawdzenia weźmie na siebie.
Płeć i umaszczenie nie jest ważne.
Z pierwszej strony powysyłam wszystko co małe - jak byście coś jeszcze mieli do podeślijcie
Tweety pisze:queen_ink pisze:Mogę łapać, tylko nie mam gdzie trzymać. Tzn mogłabym u Sol, tylko trzeba byłoby dowieźć jej klatki. Obecnie stacjonującą tam zołzę zabieram w piątek.
to klatkę można dowieźć
edit_f pisze:ZASTRZYKI DLA BUREJ KOTKI Z CHORYM OKIEM Z KOCIMSKIEJ
w sobotę i w niedzielę, wislackikot przy mojej skromnej asyście, zrobił zastrzyki kotce.. wczoraj oczko koteczki wyglądało już dużo lepiej..
PONIEDZIAŁEK 26.04: wislackikot i edit - czy możemy umówić się ok. 20ej? później spróbuję złapać tego kotka z krakowiaków..
WTOREK 27.04: wislackikot - czy możemy umówić się o 17:30? bo później mam jeżdżenie do 22ej.. bardzo proszę..
ŚRODA 28.04:
Miszelina, czy możesz przejąć moją asystę w środę? kto może w środę zrobić zastrzyk?
czarna koteczka z klateczki, w której jest bura, została odrobaczona.. proszę ją obserwować, czy wymiotowała, czy w klatce są robale i w ogóle w jakiej jest kondycji.. jeśli jest wszystko ok, we wtorek wieczorem ją wypuszczam..
miszelina pisze:Mogę asystować, ale kto zrobi zastrzyk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości