terenia1 pisze:JoasiaS pisze:
No faktycznie to zdjęcie jest po prostu powalające
jakie ma łapiny smieszne i uszki.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:JoasiaS pisze:
No faktycznie to zdjęcie jest po prostu powalające
taizu pisze:Od tych widoków to się we mnie normalny instynkt macierzyński rozbudził. Ludzki i koci naraz
Jasmina pisze:taizu pisze:Od tych widoków to się we mnie normalny instynkt macierzyński rozbudził. Ludzki i koci naraz
I tak, że przez P. halbinę wkrótce wzrośnie dzietność w narodzie
![]()
![]()
halbina pisze:michal_tychy pisze:Cześć wszystkim wstawiam fotki Amelki i felixa już sierść maja dobra także oglądajcie i oceniajcie ,a nabyłem domek dla kotków lukajcie na fotkach będzie.
to jest amelka
to jest felix
to kolejna poza Felixa
a tu Amelka na nowym domku z drapakiem koszt domka 74 zł
Jak widać na zdjęciach kotki są coraz większe i ładniejsze pięknieją z dnia na dzień
Halbinko popatrz jak moje pociechy rosną szybko i jakie są zdrowe i piękne niejeden konkurs piękności mogły by wygrać jak by miały szanse startować ,apropo felixa jakiś cud się stal bo dziś przyszedł żębym go pomiział ajak głośno burczał zaskoczył mnie niesamowicie
viewtopic.php?f=13&t=82475&start=135
Rok temu wzięłam z Tychów trzy małe kociaki, które zostały same w piwnicy. Niestety czas, kiedy były bez opieki, okazał się dla nich zabójczy. Pozostałe dwa z miotu otrzymały wtedy dar od losu - zostały wcześneij przygarnięte przez ludzii przeżyły... dziś podobno grozi im wyjazd na wieś, bo państwu pogorszyła się sytuacja finansowa... Ja niestety mam już 4 dorosłe kotyikociątko, nie dam rady pomóc... to domowe koty, niewychodzące... jaksobie poradzą na wsi?...
Ich aktualny wątek: viewtopic.php?f=13&t=110594
halbina pisze:Szukam pomocy dla rodzeństwa z Tychów, urodzone na jesieni 2008 r.
viewtopic.php?f=13&t=82475&start=135
Rok temu wzięłam z Tychów trzy małe kociaki, które zostały same w piwnicy. Niestety czas, kiedy były bez opieki, okazał się dla nich zabójczy. Pozostałe dwa z miotu otrzymały wtedy dar od losu - zostały wcześneij przygarnięte przez ludzii przeżyły... dziś podobno grozi im wyjazd na wieś, bo państwu pogorszyła się sytuacja finansowa... Ja niestety mam już 4 dorosłe kotyikociątko, nie dam rady pomóc... to domowe koty, niewychodzące... jaksobie poradzą na wsi?...
Ich aktualny wątek: viewtopic.php?f=13&t=110594
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 611 gości