PAMPULINA - UCIEKŁA!!! PILNIE POSZUKIWANA!!!ok. ZABRZA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 24, 2010 7:05 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

terenia1 pisze:
JoasiaS pisze:Obrazek

:1luvu:

No faktycznie to zdjęcie jest po prostu powalające :1luvu:

jakie ma łapiny smieszne i uszki..... :ryk:
Serniczek

Post » Sob kwi 24, 2010 7:20 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

:1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob kwi 24, 2010 9:31 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Co u mamusi i dzidziusia? :mrgreen:
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Nie kwi 25, 2010 16:52 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Chcemy newsa, chcemy newsa :ok: :ok:
Jasmina

Post » Nie kwi 25, 2010 17:52 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

no ,no czekamy z niecierpliwością :1luvu:
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Nie kwi 25, 2010 19:33 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

U nas nic nowego... Pampuszka pod rogówką pilnie opiekuje się maleństwem, rzadko wychodzi, by nie zostawiać go bez opieki... nowych fotek na razie brak...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie kwi 25, 2010 19:38 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Od tych widoków to się we mnie normalny instynkt macierzyński rozbudził. Ludzki i koci naraz

taizu

Post » Nie kwi 25, 2010 20:18 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

taizu pisze:Od tych widoków to się we mnie normalny instynkt macierzyński rozbudził. Ludzki i koci naraz

I tak, że przez P. halbinę wkrótce wzrośnie dzietność w narodzie
:ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Nie kwi 25, 2010 20:24 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

:? Well... jeszcze raz przepraszam! :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie kwi 25, 2010 20:33 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Jasmina pisze:
taizu pisze:Od tych widoków to się we mnie normalny instynkt macierzyński rozbudził. Ludzki i koci naraz

I tak, że przez P. halbinę wkrótce wzrośnie dzietność w narodzie
:ok: :ok: :ok:

Albo będzie jedną rozmnażaczke więcej :mrgreen:
Dobrze, ze moje panny wysterylizowane

taizu

Post » Śro kwi 28, 2010 18:11 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Szukam pomocy dla rodzeństwa z Tychów, urodzone na jesieni 2008 r.

halbina pisze:
michal_tychy pisze:Cześć wszystkim wstawiam fotki Amelki i felixa już sierść maja dobra także oglądajcie i oceniajcie ,a nabyłem domek dla kotków lukajcie na fotkach będzie.

Obrazek
Obrazek

to jest amelka

Obrazek
Obrazek

to jest felix

Obrazek
Obrazek

to kolejna poza Felixa

Obrazek

a tu Amelka na nowym domku z drapakiem koszt domka 74 zł
Jak widać na zdjęciach kotki są coraz większe i ładniejsze pięknieją z dnia na dzień

Halbinko popatrz jak moje pociechy rosną szybko i jakie są zdrowe i piękne niejeden konkurs piękności mogły by wygrać jak by miały szanse startować ,apropo felixa jakiś cud się stal bo dziś przyszedł żębym go pomiział ajak głośno burczał zaskoczył mnie niesamowicie

viewtopic.php?f=13&t=82475&start=135

Rok temu wzięłam z Tychów trzy małe kociaki, które zostały same w piwnicy. Niestety czas, kiedy były bez opieki, okazał się dla nich zabójczy. Pozostałe dwa z miotu otrzymały wtedy dar od losu - zostały wcześneij przygarnięte przez ludzii przeżyły... dziś podobno grozi im wyjazd na wieś, bo państwu pogorszyła się sytuacja finansowa... Ja niestety mam już 4 dorosłe kotyikociątko, nie dam rady pomóc... to domowe koty, niewychodzące... jaksobie poradzą na wsi?...
Ich aktualny wątek: viewtopic.php?f=13&t=110594
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro kwi 28, 2010 18:15 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Podniosę śliczności!
Gosiara

Post » Śro kwi 28, 2010 20:16 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

halbina pisze:Szukam pomocy dla rodzeństwa z Tychów, urodzone na jesieni 2008 r.

viewtopic.php?f=13&t=82475&start=135

Rok temu wzięłam z Tychów trzy małe kociaki, które zostały same w piwnicy. Niestety czas, kiedy były bez opieki, okazał się dla nich zabójczy. Pozostałe dwa z miotu otrzymały wtedy dar od losu - zostały wcześneij przygarnięte przez ludzii przeżyły... dziś podobno grozi im wyjazd na wieś, bo państwu pogorszyła się sytuacja finansowa... Ja niestety mam już 4 dorosłe kotyikociątko, nie dam rady pomóc... to domowe koty, niewychodzące... jaksobie poradzą na wsi?...
Ich aktualny wątek: viewtopic.php?f=13&t=110594

rany :(
trzeba im pomoc
chca je na wies wywiezc?
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

[poprzednia][następna]