K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 15:57 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

miszelina pisze:No to sam sobie winien, sączy się pewnie osocze.
A im bardziej będzie lizał, tym mocniej się bedzie sączyć. Ma napuchnięte te okolice?

Nie, zresztą teraz go obejrzałam dokładnie i trochę przyschło. Przemyję mu jednakowoż riwanolem na wszelki wypadek.
Ale Filuś to jest naprawdę cholera nie do zdarcia...

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie kwi 25, 2010 16:50 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

Lutra idzie na rekord. Dzisiaj złapala synalka pieknej niebieskookiej z Podwawelskiego. Ma na imię Ratatuj ( zabij mnie nie wiem jak napisać), ma też cudownej urody futro i wielgachne uszy :1luvu: Maminka niebieskooka już urodziła, będziemy obserwować i zabierzemy jej maluchy jak wyjdą. Miejmy nadzieję, że wszystkie będą zdrowe i piękne po mamie.

Marina juz u mnie dzięki Lutrze. Na dzień dobry została ofukana. Dostała też kurczaka i wolowinę w sosie pomidorowym, ale jeszcze nie je bo wystraszona. Siedzi sobie w kontenerku i się chce miziać. Czekam az sama wyjdzie.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie kwi 25, 2010 17:17 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Cammi pisze:laserek zakupiłam o mjs
a gratisy;
Myszka+wizyta przedadopcyjna mjs+drapak+kontenerek transportowy+kuweta+kocyk+wizyta poadopcyjna w maju u mnie po przeprowadzce Tweety+mjs
Basia+wizyta przedadopcyjna mjs+drapak+kontenerek transportowy+kuweta+kocyk+wizyta poadopcyjna w maju u mnie po przeprowadzce Tweety+mjs

Czy mjs też jest gratisem? 8O ;)

Akima, przytul ode mnie Marinkę. Myślałam, że się z nią zdążę jutro pożegnać, a tu taka ekspresowa przeprowadzka.

Jak wygląda grafik kastracyjny na ten tydzień? Kiedy mogę łapać?

queen_ink

Post » Nie kwi 25, 2010 17:21 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

Akima pisze:Lutra idzie na rekord. Dzisiaj złapala synalka pieknej niebieskookiej z Podwawelskiego. Ma na imię Ratatuj ( zabij mnie nie wiem jak napisać), ma też cudownej urody futro i wielgachne uszy :1luvu: Maminka niebieskooka już urodziła, będziemy obserwować i zabierzemy jej maluchy jak wyjdą. Miejmy nadzieję, że wszystkie będą zdrowe i piękne po mamie.

Ratatouille ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Nie kwi 25, 2010 17:39 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

queen_ink pisze:

Taaak, ja idę w sprzedaży wiązanej z drapakiem :roll: A może jako drapak, cholera wie..... 8O
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie kwi 25, 2010 17:44 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Tweety pisze:Jest jeszcze Karmelka od Katgral spod radia. Na razie w Arwecie ale po długim weeknedzie bycie szukać DT, Katgral może zapewnić utrzymanie ale prosi o DT. Są też Tola i Pola od Edit_f (Kora może zamieszka pod lasem), jest Marcysia i Pcheła, seniorki od p. Danusi z Lubelskiej, o mamusi i płochliwej córusi nie wspominając :( . Te wszystkie koty pilnie pot5rzebują DT

To Tola i Pola mają iść do adopcji, a nie do wypuszczenia?
Myślicie, że to realne? (Zwłaszcza w przypadku biało-burej...)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie kwi 25, 2010 18:12 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

queen_ink pisze:
Cammi pisze:laserek zakupiłam o mjs
a gratisy;
Myszka+wizyta przedadopcyjna mjs+drapak+kontenerek transportowy+kuweta+kocyk+wizyta poadopcyjna w maju u mnie po przeprowadzce Tweety+mjs
Basia+wizyta przedadopcyjna mjs+drapak+kontenerek transportowy+kuweta+kocyk+wizyta poadopcyjna w maju u mnie po przeprowadzce Tweety+mjs

Akima, przytul ode mnie Marinkę. Myślałam, że się z nią zdążę jutro pożegnać, a tu taka ekspresowa przeprowadzka.

Jak wygląda grafik kastracyjny na ten tydzień? Kiedy mogę łapać?

łap i trzymaj :) na pewno jest wolne miejsce w czwartek po południu. Kolejne Noemik będzie umawiać na przyszły tydzień. We wtorek idą dwa koty złapane w trybie superekspresowym przez Lutrę (rzeczona Lutra otrzymuje tytuł łapacza weekendu, gratulacje :1luvu: )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie kwi 25, 2010 18:16 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

_namida_ pisze:
Tweety pisze:Jest jeszcze Karmelka od Katgral spod radia. Na razie w Arwecie ale po długim weeknedzie bycie szukać DT, Katgral może zapewnić utrzymanie ale prosi o DT. Są też Tola i Pola od Edit_f (Kora może zamieszka pod lasem), jest Marcysia i Pcheła, seniorki od p. Danusi z Lubelskiej, o mamusi i płochliwej córusi nie wspominając :( . Te wszystkie koty pilnie pot5rzebują DT

To Tola i Pola mają iść do adopcji, a nie do wypuszczenia?
Myślicie, że to realne? (Zwłaszcza w przypadku biało-burej...)

zdania są podzielone, ja się nie wypowiadam, bo nie znam ich

Tweety

Post » Nie kwi 25, 2010 18:21 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

Tweety pisze:łap i trzymaj :) na pewno jest wolne miejsce w czwartek po południu. Kolejne Noemik będzie umawiać na przyszły tydzień. We wtorek idą dwa koty złapane w trybie superekspresowym przez Lutrę (rzeczona Lutra otrzymuje tytuł łapacza weekendu, gratulacje :1luvu: )

Mogę łapać, tylko nie mam gdzie trzymać. Tzn mogłabym u Sol, tylko trzeba byłoby dowieźć jej klatki. Obecnie stacjonującą tam zołzę zabieram w piątek.

queen_ink

Post » Nie kwi 25, 2010 18:24 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.Fazi[']

queen_ink pisze:
Tweety pisze:łap i trzymaj :) na pewno jest wolne miejsce w czwartek po południu. Kolejne Noemik będzie umawiać na przyszły tydzień. We wtorek idą dwa koty złapane w trybie superekspresowym przez Lutrę (rzeczona Lutra otrzymuje tytuł łapacza weekendu, gratulacje :1luvu: )

Mogę łapać, tylko nie mam gdzie trzymać. Tzn mogłabym u Sol, tylko trzeba byłoby dowieźć jej klatki. Obecnie stacjonującą tam zołzę zabieram w piątek.

to klatkę można dowieźć

Tweety

Post » Nie kwi 25, 2010 18:54 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

queen_ink pisze:Podrzucę chociaż :(

I mam głupie pytanie: czy to normalne, że kocurowi sączy się trochę z jajek dzień po kastracji?

Ja miałam takiego kocura ze schronu. Na drugi dzień po kastracji sączyło się i śmierdziało. Tyłek nie został zbyt dobrze wygolony i włosy były w ranie.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Nie kwi 25, 2010 19:07 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

Szatuj i Ratatuj złapali się łącznie w ok. 15 minut. Ratatuj ma takie uszy i kolor futra, że powinien się nazywać Szowsuri, ale Ratartuj pasuje, do Szatuj (łas-kotek).
Dajcie, proszę, znać, jak on, czy zjadł i w ogóle.
I też koniecznie, co z kocurkiem z Krakowiaków.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie kwi 25, 2010 20:40 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

Apartamenty Posterylkowe zapraszaja kolejnych chetnych ;) Zapewniamy zakwaterowanie, wyzywienie, mila atmosfere, profesjonalna obsluge. Lokal usytuowany jest w dobrej okolicy. Dwa monopolowe, trzy stacje benzynowe, cmentarz, kaplica, Lidl, poczta, bank i blisko McDonald's - a do Bonarki spacerkiem 20 minut ;)

a tak na serio - czekam na klatke i zapraszam serdecznie.

Szatanska Tri NIE pozdrawia nikogo. :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 25, 2010 20:43 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

lutra pisze:Szatuj i Ratatuj złapali się łącznie w ok. 15 minut. Ratatuj ma takie uszy i kolor futra, że powinien się nazywać Szowsuri, ale Ratartuj pasuje, do Szatuj (łas-kotek).
Dajcie, proszę, znać, jak on, czy zjadł i w ogóle.
I też koniecznie, co z kocurkiem z Krakowiaków.

Edit_f była tak dobra i odpracowywuje łapankę :1luvu:

Tweety

Post » Nie kwi 25, 2010 20:46 Re: K-ów, 25.04 g.21, kto pomoże w łapance na os. Krakowiaków??

Kto ostatnio pisał o zamówieniu na mokrą karmę? Gdzie Felixy były bodajże za 2,9zł.
To jeszcze aktualne?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]