Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 1:28 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

ciagle trzymam i nie puszczam :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie kwi 25, 2010 1:46 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

No dobra, pora to przyznać.
Ogłaszam, ze krówka nie jest kotem :evil: Nie wiem kim jest ten małpiszon łaciaty, ale mnie właśnie wmurowało w ziemie.
Zastałam na miejscu zamkniętą, ale pustą klatke 8O 8O 8O Dodam, ze jest to klatka od broka, więc kazdy, kto na nią łapał, wie, ze jest niezawodna i wykonana idealnie!!! Naprawde wiem, jak wygląda łapka, którą kot da rade owtorzyc w amoku, tutaj nie ma takiej mozliwości, juz kilku delikwentów próbowało, ja sama zreszta tez pare testów zrobiłam po poprzedniej klatce.
Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to, ze ktoś wszedł NA łapkę, a ja ustawiłam zapadke tak, zeby wystarczyło delikatne dotknięcie. I przez zupełny przypadek ktoś musiał wejść na mechanizm (a raczej taki drut dość gruby) i to wejść w taki sposób,ze go ruszył. Dodam, ze łatwe to nie jest, bo ustawioną na łapanie klatke mozna spokojnie przenosić i wszystko jest na swoim miejscu,nic sie nie zamyka, próbowałam nie raz.

Jak ja ją wreszcie złapie, to uznam to za dzieło swojego zycia i jestem przekonana, ze bede w stanie złapać wtedy WSZYSTKO :evil:

Za kare nie ma dziś jedzenia, cos w brzuchu ma, bo zjadła ściezke :evil:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 25, 2010 2:17 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

lo matko czary mary jakies normalnie 8O Mila to ja dalej trzymam kciuki zacisniete moooocno :ok:
no krowka :twisted:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie kwi 25, 2010 6:26 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

O do diabła!!!!!
Korzystałam raz z takiej klatki-udało mi się z pomocą znajomego załatwić ze schroniska w Ostródzie(teraz już jest to niemożliwe,bo znajomy już nie pracuje w UM)-to super klatka-solidna,ciężka i doprawdy nie wiem jak kot mógł z niej wyjść 8O 8O 8O
A to czarci pomiot!!!!-a jedzenie w środku wyjedzone?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 25, 2010 6:33 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

Mila, to może łap co się da. Np. tę czarną. Jak się krówka złapie przy okazji, to fajnie, jak nie - będzie się myślało.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie kwi 25, 2010 6:59 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

A to ci krówka! 8O
No nic, trzymamy dalej.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 25, 2010 7:17 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

taaa, krówka-Fantomas :evil:
może takie powinna dostać imię?
no nic, kciuki dalej mocno trzymam :ok:
łap resztę bo czas ucieka
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie kwi 25, 2010 9:26 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

milenap pisze:Jak ja ją wreszcie złapie, to uznam to za dzieło swojego zycia i jestem przekonana, ze bede w stanie złapać wtedy WSZYSTKO :evil:

Oby Ci się udało! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie kwi 25, 2010 9:36 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

To jakaś diablica! :twisted:
Milenko, kciuki nieustanne, łap może pozostałe, a krówke odpuść, wtedy może sama przyjdzie,
zgodnie z tą zasadą, że jak się odpuści, to od razu wychodzi... :ok: :ok: :ok:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie kwi 25, 2010 10:34 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

milenap pisze:Filo, z tego, co mogę wnioskować po zachowaniu na balkonie, to czarnulka raczej jest nieśmiała,
Myślę,ze ona się będzie bała człowieka na poczatku, mnie nie ufa w 100% na pewno, jest ostrozna

Mnie się może bać. Nieśmiałość też nam nie przeszkadza. Bierzemy. Tylko prosimy bez kolegów innych gatunków. Przyjmujemy wyłącznie koty. 8)

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Nie kwi 25, 2010 10:57 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

Filo-nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!!!-żeby tylko udało się ja złapać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie kwi 25, 2010 12:10 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

filo pisze:
milenap pisze:Filo, z tego, co mogę wnioskować po zachowaniu na balkonie, to czarnulka raczej jest nieśmiała,
Myślę,ze ona się będzie bała człowieka na poczatku, mnie nie ufa w 100% na pewno, jest ostrozna

Mnie się może bać. Nieśmiałość też nam nie przeszkadza. Bierzemy. Tylko prosimy bez kolegów innych gatunków. Przyjmujemy wyłącznie koty. 8)

"- Do serca przytul psa,
weź na kolana kota,
... patrz - pchła!
Daj spokój, pchła to też istota!"

:kotek: :)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Nie kwi 25, 2010 14:39 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

Dziewczyny, jedzenie na poczatku klatki było wyjedzone, wiec na pewno w niej była :? Jutro podjade do weta po frontline dla czarnulki i wieczorem będę ją łapać. Filo będzie "czysty" kot :wink:
Zaczynam myśleć o wyjściach awaryjnych. Jeśli krówka nie złapie się w tym tyg. to po prostu po nią wróce, tak, jak po te podrostki. Mam wielką nadzieje, ze ją złapie, ale juz myślę o planie B,zeby w panike nie wpadać. Niestety wtedy będą 2 mioty małych pewnie (bo krówka będzie się kocic na dniach wg mnie, dlatego tak mi na niej zalezy), ale moze będąc w Słupsku coś juz tez uda mi sie zorganizować.
Poker, czyli na podrostka jeszcze troche trzeba bedzie poczekać :wink:

Okazało się dziś, ze auto po moje rzeczy będzie juz w środę , a mama po mnie w sobote. Zaczynam się bać. Wiecie, ja raczej jestem osobą, która ma problem z okazywaniem emocji, ale w środku, to dziś galaretka ze mnie :wink:

Zostawie tutaj na razie klatke łapke w piwnicy, bo bez sensu będzie ją wozić. Obmyślam sobie ten plan B, zeby nie wpaść w panike, wiecie na zasadzie, ze mam juz "oswojone" to gorsze rozwiązanie. Co oczywiście nie oznacza, ze odpuszczam działania. Wszystko idzie, jak do tej pory. Dziś zaczynam sie pakować. Jutro musze pojechać do castoramy po folie babelkowa, zeby nie uszkodzić drapaka w drodze, kuwet (cześć musze juz dać w środe). Zostawiam tylko absolutne minimum do soboty, leki Gluśka, ze 2 kuwety. Reszta jedzie.

Dziś wraca ex, bo nie było go kilka dni. Dzwonił i chyba jest lekko zdziwiony, myślę, ze nie wierzył, ze mówie powaznie. Mam nadzieje, ze bedzie to podatny grunt na ustalenie karmienia na te 2-3 tyg. W zamian zostawie mu pralke.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 25, 2010 15:31 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 25, 2010 16:14 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 1 tydz...

Czyli on jednak nie wierzył 8O 8O 8O 8O 8O -myślał ,że go wkręcasz.
Milenko-spokojnie,dasz radę -ja wiem,że łatwo mówić,ale tylko na spokojnie wszystko jakoś ogarniesz-my Cię ty będziemy mentalnie wspierać-oby wszystko dobrze się skończyło!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]