Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Witaj Iza. Czy przyjmiesz mnie z powrotem na swój watek. Wiele mówić, ale nie zawsze człowiek może sie rozeznać w Waszym środowisku. A to wydawało sie takie proste![]()
![]()
wiora pisze:hopsne jeszcze wieczoriem i uciekam spac bo pobudke mam o 2 rano.
niesmialo tez prosze o kciuki za jutrzejszy lot(7:20 rano 8:20 czasu polskiego)mam nadzieje ze obedzie sie bez atrakcji i bedzie mi dane tu jeszcze posta zamiescic![]()
pozdrawiam i uciekam
spokojnej nocy
monika74 pisze:Iza klatka od Ciebie dotarła w samą pore niestety zamiast przechowywać w niej dziczki po sterylce musze trzymac w niej tą koteczkę viewtopic.php?f=1&t=110427&start=0 kurcze nic nigdy nie układa sie tak jak człowiek sobie zaplanuje zawsze wyskoczy jakiś nagły wypadek
iza71koty pisze:monika74 pisze:Iza klatka od Ciebie dotarła w samą pore niestety zamiast przechowywać w niej dziczki po sterylce musze trzymac w niej tą koteczkę viewtopic.php?f=1&t=110427&start=0 kurcze nic nigdy nie układa sie tak jak człowiek sobie zaplanuje zawsze wyskoczy jakiś nagły wypadek
Właśnie czytałam przed chwilka. Cóż...to nie dobrze.Miałam nadzieję ze klatki będą dwie. Tak Reddie wspominała.Sterylki musza ruszyć, bo Wam się kociaki posypią. To teraz priorytet.Co z tą druga klatką?
wiora pisze:jestem na szczescie
ciezko bylo ale jestem cala![]()
jutro wejde na dluzej
tymczasem pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], luty-1 i 236 gości