tak to prawda, futro jej zdecydowanie urosło, a oprócz tego, że ma loczki to zrobiła się ruda, pamiętam jak ją pierwszy raz zobaczyłam to pomyślałam sobie: "jaka ruda, przecież ona jest beżowa", a teraz jest ruda i ma bardzo ładne kręcone futerko
yogusia pisze:dzisiejsze przytulanki: może zdjęcie nie do końca wyraźne, ale to typowy obrazek u nas w domu, Pati ociera się Geremu o brzuch, a Gery wylizuje jej uszy
rozkoszna fotka
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
piękne futerko! daleko jej wprawdzie do Hestii Kicorka, bo to jest bezkonkurencyjny barani devon ale wygląda cudnie!!! chyba sie w wakacje na jakąś wizytację wproszę;)
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
Wczoraj trafiłam na starą stronę pierwszej hodowli, w której była Norka, i przeczytałam tam, że Norka to "szylkret czarny dymny"... Hmmm... Wydawało mi się, że "szylkret srebrny". Dziś ją specjalnie pod tym kątem obejrzałam i faktycznie ona jest dymna
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
dziś w głównej roli Troll Bagienny, przekonany ze on kotecek też zabawka to stara miarka krawiecka przywiązana do patyczka po piórkach, ostatnio robi u chłopaków furorę bo "świszcze" jak sie nią macha:)
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam