mmk, naturalnie, ze foto poidła dostaniesz, z wieczorka ok ? Poziom wody w miejscu dziurki zależy od ilości wlanej wody. Da się nalac tyle, żeby tam się robiło maluteńkie jeziorko. Zrobię foto - zobaczysz. Wypływ wody z górnej dziurki da się też regulować, choć jak dla mnie to jest minimalna różnica wypływu, z lżejszego na mocniejszy, który spływając rozlewa się na całej poziomej powierzchni umywalki górnej. Ja kupiłam poidło na zoo+ gdzies w lutym w promocji. Obserwuj ich ceny, oni często promuja produkty

.
A co do dogadywania się koteczków to tu czasu trzeba. Ale widać, że już sa postepy i układanie hierarchii. Pokazywanie brzuchola to ewidentnie podporządkowanie. Za równouprawnienie i liberalizm
Secret, świetna ta kula, a promocja w niemieckim rossmannie boska, czemu u nas takich propomcji i produktów rossmannach nie ma ?
Kotecki umywalkowe są cudne, ewidentnie mebelki na wymiar dla nich

. Moje tylko łażą po brzegach, nie zaobserwowałam jeszcze leżanki w umywalce. Wszystko przed nami, choć nic jak dotąd nie przebija leżanek okrągłych drapakowych. Uwielbiają je i chyba kto pierwszy ten lepszy