Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 7:54 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Edzina pisze:
zabers pisze:Przepraszam, wiem że tu o poważnych sprawach, ale umarłam, oplułam monitor - wszystko razem. :ryk:

Tak tak. Smiej sie smiej, ciekawe czy odwazylabys sie go reka zlapac. Bo ja juz widzialam siebie z wbitymi zebami z reke. :twisted:
Tak mi sie skojarzylo.. "Gryziesz miecz, ktory Cie glaszczeeee?" ;-)

Błagam! :ryk: Daj dożyć starości. :ryk:

(pewnie, że bym się nie odważyła. Podziwiam szczerze i chylę czoła, ale .... ten miecz :ryk: )
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt kwi 23, 2010 13:37 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 23, 2010 17:11 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

zabers pisze:
Edzina pisze:
Tak tak. Smiej sie smiej, ciekawe czy odwazylabys sie go reka zlapac. Bo ja juz widzialam siebie z wbitymi zebami z reke. :twisted:
Tak mi sie skojarzylo.. "Gryziesz miecz, ktory Cie glaszczeeee?" ;-)

Błagam! :ryk: Daj dożyć starości. :ryk:

(pewnie, że bym się nie odważyła. Podziwiam szczerze i chylę czoła, ale .... ten miecz :ryk: )

Ten mieczy mnie cały czas fascynuje! :mrgreen:
Podnieśmy! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 23, 2010 18:28 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Edzina, powinnaś zrobić zdjęcie miecza :lol: w końcu to kultowy już miecz się staje :mrgreen: Dobrze, ze on nie jest agresywny, mnie też na takiego wyglądał. Mam nadzieje, ze będzie się ładnie oswajał.

A mnie dziś coś rozłożyło kompletnie, gorączka ponad 40 stopni, plecy strasznie mnie bolą, pewnie mnie troche w nocy przewiało, jednak zimno jest. Przespałam większość dnia tak naprawde. A wieczorem łowy :twisted:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt kwi 23, 2010 18:56 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

milenap pisze:Edzina, powinnaś zrobić zdjęcie miecza :lol: w końcu to kultowy już miecz się staje :mrgreen: Dobrze, ze on nie jest agresywny, mnie też na takiego wyglądał. Mam nadzieje, ze będzie się ładnie oswajał.

Przepraszam Milenko, ja naprawdę próbuję być poważna, ale wyobraziłam sobie agresywny mieczyk.. :ryk: Edzina na pewno, bo nim wywija! :ryk:
Oswajany miecz też brzmi fajnie.. :mrgreen: :ryk:

A serio-Miluś, zdróweczka, co za dziadostwo znowu Cię chwyta.. :evil:
Kciuki niezmienne za łapnkę!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt kwi 23, 2010 18:59 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

No właśnie widać, jak dzis sensownie mówie :oops: jestem pewnie lepsza, niż Borys-Tołdiś :twisted:

milenap

Post » Pt kwi 23, 2010 19:01 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Widomo, o co chodzi Miluś, po prostu stosujesz skróty myślowe, a odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt kwi 23, 2010 19:19 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

No czasem fajne rzeczy wychodzą z tych skrótów myslowych :lol:

Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, ze jestem niedobra dla Borysa :twisted: od wczoraj nie ma kocyka w klatce, musi spać na plasikowym dnie. Niestety nie widzę innej możliwosci nauczenia tego pana do czego służy kuweta, a do czego kocyk :evil: dopóki był i kocyk i kuweta, to robił naprzemian, przynajmniej 3 razy dziennie kocyk musiałam zmieniać, z podkładem to samo. Niestety, przykro mi, ze tak śpi, ale musi sie nauczyc. I teraz jakoś umie do kuwety robic :twisted:

milenap

Post » Pt kwi 23, 2010 19:29 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Milenko, ZDRÓWKA!!! I kciuki za wszystko!!!!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt kwi 23, 2010 20:16 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

milenap pisze:Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, ze jestem niedobra dla Borysa :twisted: od wczoraj nie ma kocyka w klatce, musi spać na plasikowym dnie. Niestety nie widzę innej możliwosci nauczenia tego pana do czego służy kuweta, a do czego kocyk

O! Mowisz, ze tak sie uczy kota? W takim razie sprobujemy.. :twisted: Ale to za jakis czas, zeby mi nie zwial.
A mieczyk Szanowe Kolezanki zamienilam teraz na drewniana lyzke! O! :wink:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pt kwi 23, 2010 20:24 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Na upartego kota,nie ma innej rady-niech śpi na plastiku,to i tak luksus w porównaniu z mokrą,zimną ziemia,lub betonem!
Mały móżdżek nie jest na razie w stanie pojąc do czego służy kocyk,a do czego kuweta-być może nigdy kocyka pod łapkami nie miał,a to co miękkie,na to sika-tyle zapamiętał!
Miecz mnie tez powalił,łyżka już nie,bo Cameo tak głaskała Kaya,więc widziałam takie akcje.Też bym chciała ten miecz zobaczyć,w końcu nie jest to standardowe wyposażenie każdego mieszkania-no tak mi się przynajmniej wydaje 8) -znaczy u mnie w mieszkaniu mieczy niet
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 23, 2010 20:38 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

no ten miecz też mnie ciekawi, może przydałby mi się taki na Poldka :roll:
kciuki za łapankę :ok: krówko właź do klatki :!:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt kwi 23, 2010 20:49 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Edzina, dawaj namiary gdzie sie takie miecze kupuje, może powinnam do każdego kocura dorzucać w komplecie? :mrgreen: :lol: Edzina, ja Ci zapomniałam dać leku na odrobaczanie dla niego, masz coś może czy się umówimy jakoś w przyszłym tygodniu, to dam Ci Fenbenat?

Zabranie kocyka na razie działa, wszystko ląduje w kuwecie. Jak przez kilka dni mu sie utrwali ten nawyk, to spróbujemy z wkładaniem kocyka na próbe. A tak ogólnie to flejtuch z niego :twisted:

Myślę, ze Borysa też od jutra zacznę odrobaczać, katarek minął. Do weta podjadę z nim w przyszłym tygodniu. Załatwie te badania jeszcze przed wyjazdem.

Już zaczynam się powoli denerwować :wink: jutro mama ma byc u dziadka dograć szczególy, jeśli chodzi o to większe auto. Jestem już stad wymeldowana, wszystkie "urzędowe" sprawy już pozałatwiane. Reszta już w Słupsku (urząd skarbowy zmiana kasy chorych, meldunek, dowód osobisty), raz już to załatwiałam, w drugą strone :wink:

milenap

Post » Pt kwi 23, 2010 20:52 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

No dobra. Oto miecz. Lepiej pokaze, bo pomyslicie, ze posiekalam kota na kawalki jakas meczeta. A to taki niewinny mieczyk.. :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Musialabym wydobyc spod niego ten smierdzacy recznik, ale na razie nie wiem jak... :?
Zjadl wlasnie ze smakiem kawalek szynki, ktora wyciagnelam z kanapki. Ale z reki nie chcial. Musialam polozyc. W sumie to nie jest najgorzej. On mi jednak wyglada na ciamajde w stylu mojego Filipa. :) Tylko niech w koncu przestanie smierdziec. :twisted:
milenap pisze:Edzina, ja Ci zapomniałam dać leku na odrobaczanie dla niego, masz coś może czy się umówimy jakoś w przyszłym tygodniu, to dam Ci Fenbenat?

A ja myslalam, ze go odrobaczalas? Hm. Musze teraz? Jak ja pozbieram te robaki? :?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pt kwi 23, 2010 20:54 Re: Czy jest jakieś...?Jeszcze DT dla 3 kotów,mam 2 tyg...

Mieczyk wygląda niegroźnie w sumie! :lol: Ależ kocio Cię obserwuje.
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]