Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 18:34 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Aga Ratuszek pisze:No, ale już jest w porządeczku. Malutka jest zdrowa i dokazuje jak mały kociak. :ok:

PS: Wiruska można już ściągnąć z podpisu, już dawno :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw kwi 22, 2010 20:15 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

:!:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 22, 2010 20:18 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

kinia098 pisze:
Aga Ratuszek pisze:No, ale już jest w porządeczku. Malutka jest zdrowa i dokazuje jak mały kociak. :ok:

PS: Wiruska można już ściągnąć z podpisu, już dawno :mrgreen:

8O Dawno mnie nie było na forum. A co z Wirusem?
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw kwi 22, 2010 20:22 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Już wiem co z Wirusem. CUDNIE:!:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Czw kwi 22, 2010 20:29 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Eh, szkoda gadać o Pani D. W każdym razie zrobiła się ostrożniejsza i chce już na dzień dobry podpisywać umowę adopcyjną, więc chyba dobrze. Poza tym tak, podstawą wszelkich działań jest hasło: "koty trzeba kochać". :roll: Puchate cudo jest cudo. OKI, a może standardowo - "Puszek". :ryk:
Szukamy kolejnych domków. Zostały w mieszkaniu pokazowym jeszcze inne koty - 3 kocurki i dwie koteczki. Kciukajcie za powodzenie w adopcjach.

Mruśkowo

Post » Czw kwi 22, 2010 20:34 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Puszek może być Puszek :lol: vel Wąsik :ryk:
Wylazł z kontenerka i wlazł pod szafkę, wrąbał po drodze dokładkę mokrego i sporo suchego :lol:
Kręgosłup przy głaskaniu wyraźnie wyczuwalny :? Więcej nic nie wiem, nie chcę go na siłę wyciągać :roll:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 21:31 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

OKI pisze:Kręgosłup przy głaskaniu wyraźnie wyczuwalny :? Więcej nic nie wiem, nie chcę go na siłę wyciągać :roll:

Ja pie...lę... czyli Aga ma rację - w "pokazowym" mieszkaniu koty marnieją nie tylko psychicznie, ale też fizycznie. Pani D. na pewno je odwiedza raz na dwa dni - a nie dwa razy dziennie, jak twierdzi. Gdy Aga go widziała po raz pierwszy (chyba dzień lub dwa po przywiezieniu "do adopcji") był w bardzo dobrej fizycznej formie. A teraz kręgosłup wyczuwalny... :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 22, 2010 21:31 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

ps. podoba mi się Wąsik :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 21:35 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:Kręgosłup przy głaskaniu wyraźnie wyczuwalny :? Więcej nic nie wiem, nie chcę go na siłę wyciągać :roll:

Ja pie...lę... czyli Aga ma rację - w "pokazowym" mieszkaniu koty marnieją nie tylko psychicznie, ale też fizycznie. Pani D. na pewno je odwiedza raz na dwa dni - a nie dwa razy dziennie, jak twierdzi. Gdy Aga go widziała po raz pierwszy (chyba dzień lub dwa po przywiezieniu "do adopcji") był w bardzo dobrej fizycznej formie. A teraz kręgosłup wyczuwalny... :evil: :evil: :evil:

Dokładnie. Aż dziwne, przy tej jego puciatej mordce, że gnaty mu czuć :(
Mam też takie podejrzenie, że ona tam wpada za rzadko, ale jak już wpadnie, to im usiłuje nadgonić z pieszczotami i łapie na siłę. Bo on też wyraźnie rąk się boi, chociaż głaskać się daje :(

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 22:30 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Wąsik siknął, do kuwety - nie jest źle :lol:
Ale kocura na stałe to za żadne pieniądze bym nie chciała :mrgreen: Czyszczenie kuwety zabija :lol:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 23:03 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

OKI pisze:Dokładnie. Aż dziwne, przy tej jego puciatej mordce, że gnaty mu czuć :(

spotkałam dzisiaj wieczorem (czyli już po akcji) D w carrefourze - przy półce z żarciem dla zwierząt. Wpadła na mnie wózkiem i powiedziała "przepraszam", ale gdy zobaczyła, że to ja to na moje "witaj" odwróciła głowe. Nieważne, wiesz co kupiła? Karma dla kota, żółte opakowanie z zielonym wykończeniem na górze, 2kg za 8,99zł. Pewnie zaniosła to kotom do pokazowego mieszkania..

Miesiąc takiego karmienia i z puchatego, grubiutkiego kocurka tylko pucki zostały.

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 23:05 Re: Wwa-uratujmy 24 koty!!-DT, DS niezwykle potrzebne, pilne!

i dlatego ze strachem przed chwilą pomyslałam o tym, w jakim stanie jest Jose Maria, ktory tam jest od początku, czyli od końca lutego.. 8O 8O 8O

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 23:21 Re: Wwa-uratujmy 24 koty!!-DT, DS niezwykle potrzebne, pilne!

O rety :(

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 23:31 Re: Wwa-uratujmy 24 koty!!-DT, DS niezwykle potrzebne, pilne!

a najgorsze jest to, ze o dt dla niewykastrowanego kocura to możemy sobie pomarzyć.. :cry: :cry: :cry:

Marzenia11

Post » Pt kwi 23, 2010 8:36 Re: Wwa-uratujmy 24 koty!!-DT, DS niezwykle potrzebne, pilne!

Dlatego trzeba by je ciachać na wejściu :?
Ja już miałam dziś w nocy koszmary, że któraś łajza drzwi do łazienki otworzyła i się Wąsik dobrał do Adelki :strach: :strach: :strach:
Na szczęście żadne moje drzwi nie otwiera, uff...

A pan jeszcze w nocy walnął q, wrąbał drugą dokładkę, rano śniadanie - ale ciągle w transporterku siedzi i się boi :(
Ale cieszy, że przynajmniej fizjologicznie się nie zblokował :roll:

OKI

[poprzednia][następna]