Tillibulkowy harem - cz. 2 - kryształy w moczu :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 14:15 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Po prostu nie przypuszczam, żeby jej się chciało aż tak szczegółowo wszystkie wątki śledzić :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 22, 2010 15:33 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Cześć kochane
strasznie mi sie spodobało hasło "chodliwe kolorki "
to chyba zawsze rude i ewentualnie tri, nie?
reszta to juz wedle upodobań w mysl przysłowia
ze nie to ładne co ładne tylko to co sie komu podoba :)

Zyczę szybkich domków dla tymczasów :)

Nie wiecie moze czy jak sie skończy ogłoszenie na gumtree (po mies)
to mozna od nowa wysłac czy trzeba zapłacic za uaktualnienie?
bo mnie cos ta adopcja Kitki nie idzie... :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw kwi 22, 2010 15:34 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedzieć :roll: Wejście przez moją stopkę :mrgreen:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 15:42 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedzieć :roll: Wejście przez moją stopkę :mrgreen:

I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta :)
Obrazek

dune

Post » Czw kwi 22, 2010 15:45 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

dune pisze:
OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedzieć :roll: Wejście przez moją stopkę :mrgreen:

I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta :)

Śmiało, na pewno pomoże :wink:

A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...
Ale dla mnie najpiękniejsze białobure, no i cały czarny mi się marzy :ryk:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 15:49 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:
dune pisze:

A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...

Cały czarny? To moze moja Kitkę weźmiesz i juz bede miała z głowy to ogloszenie na gumtree ;)
Obrazek

dune

Post » Czw kwi 22, 2010 15:52 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

dune pisze:
OKI pisze:
dune pisze:I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta :)

Cały czarny? To moze moja Kitkę weźmiesz i juz bede miała z głowy to ogloszenie na gumtree ;)

Jaaaa, bardzo chętnie, jak tylko nie będę miała żadnego tymczasa na stanie i w planach :ryk:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 15:55 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Jaaaa, bardzo chętnie, jak tylko nie będę miała żadnego tymczasa na stanie i w planach :ryk:

Pierwsze to jeszcze prędzej czy później da sie zrealizowac....gorezj z tym drugim co?
Asekuracja pelna gębą :ryk:
Zresztą moja Kitka nie czarna a wenge ;)
Obrazek

dune

Post » Czw kwi 22, 2010 17:16 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:zaplakalabym sie za tymi moimi potffforkami :oops:

to ile jeszcze wezmiesz tymczasow??
juz sie ciesze na fotki i te gorace newsy....... :P

:mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 22, 2010 17:18 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

dune pisze:
OKI pisze:
dune pisze:

To nie jest goopi pomysł! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 22, 2010 18:54 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

dune pisze:
OKI pisze:Jaaaa, bardzo chętnie, jak tylko nie będę miała żadnego tymczasa na stanie i w planach :ryk:

Pierwsze to jeszcze prędzej czy później da sie zrealizowac....gorezj z tym drugim co?
Asekuracja pelna gębą :ryk:
Zresztą moja Kitka nie czarna a wenge ;)

Jak moja Adelka, tylko ona ma dwie białe plameczki jeszcze :lol: I ona niestety jeszcze posiedzi długo, bo całkiem nieobsługowa jest :?

A jeśli chodzi o to drugie, to już w ogóle dramat :lol:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 20:21 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Ech, przydałoby się więcej domów tymczasowych :roll:
Tak sobie tutaj piszę, bo znajomość netu przez panią D. jest nam całkowicie nieznana, a ona do domów tymczasowych wydawać nie chce :roll: Na mój wątek mogła trafić, ale tu już chyba nie zajrzy :mrgreen:

no tak, to juz wyzsza szkola jazdy :mrgreen:
mozemy spokojnie rozmawiac 8)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 22, 2010 20:27 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Mała Dzikuska pisze:Tilli taka groźna, że na pewno panią D. wystraszy! :mrgreen:

ale to tylko dzisiaj, a dzien sie juz konczy :(

tillibulek

Post » Czw kwi 22, 2010 20:28 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:
Mała Dzikuska pisze:Tilli taka groźna, że na pewno panią D. wystraszy! :mrgreen:

ale to tylko dzisiaj, a dzien sie juz konczy :(

Jutro nie będziesz chrupac malutkich koteczków? :lol:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 20:33 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

dune pisze:Cześć kochane
strasznie mi sie spodobało hasło "chodliwe kolorki "
to chyba zawsze rude i ewentualnie tri, nie?
reszta to juz wedle upodobań w mysl przysłowia
ze nie to ładne co ładne tylko to co sie komu podoba :)

Zyczę szybkich domków dla tymczasów :)

Nie wiecie moze czy jak sie skończy ogłoszenie na gumtree (po mies)
to mozna od nowa wysłac czy trzeba zapłacic za uaktualnienie?
bo mnie cos ta adopcja Kitki nie idzie... :(

hej dune :D :1luvu:

chodliwe kolorki to dla mnie:
1) tri
2) rude
3) wszelkie inne :twisted: :twisted: :twisted: :lol: (po prostu kociaste, w ktorych nie mozna sie nie zakochac!!)

ja tez trzymam za domki dla kotkow, choc niestety sama nie moge byc DT....

na ogloszeniach gumtree sie nie znam, zamieszczalam tylko darmowe

za Kitke, zeby znalazla cudowny dom!! biedna, tyle czasu juz czeka... :(

tillibulek

[poprzednia][następna]