Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedziećWejście przez moją stopkę
dune pisze:OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedziećWejście przez moją stopkę
I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta
OKI pisze:dune pisze:OKI pisze:Ja nie wiem, bo "u nasz" Marzenia i Aga ogłaszają, one będą wiedziećWejście przez moją stopkę
I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta
Śmiało, na pewno pomoże![]()
A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...
Ale dla mnie najpiękniejsze białobure, no i cały czarny mi się marzy
dune pisze:OKI pisze:dune pisze:I mówisz ze Marzenia ma taka rękę dobrą? To ja se sama ogłoszenie napiszę a potem jej podeślę co by chuchnęła na farta
A co do chodliwych kolorów, to coś w tym jest na pewno. Poza rudym i tri, to pewnie byłyby wszystkie "egzotyczne" - niebieskie, jakieś pointy itd...
Cały czarny? To moze moja Kitkę weźmiesz i juz bede miała z głowy to ogloszenie na gumtree
OKI pisze:Jaaaa, bardzo chętnie, jak tylko nie będę miała żadnego tymczasa na stanie i w planach
tillibulek pisze:zaplakalabym sie za tymi moimi potffforkami![]()
to ile jeszcze wezmiesz tymczasow??
juz sie ciesze na fotki i te gorace newsy.......
dune pisze:OKI pisze:dune pisze:
Cały czarny? To moze moja Kitkę weźmiesz i juz bede miała z głowy to ogloszenie na gumtree
dune pisze:OKI pisze:Jaaaa, bardzo chętnie, jak tylko nie będę miała żadnego tymczasa na stanie i w planach
Pierwsze to jeszcze prędzej czy później da sie zrealizowac....gorezj z tym drugim co?
Asekuracja pelna gębą![]()
Zresztą moja Kitka nie czarna a wenge
OKI pisze:Ech, przydałoby się więcej domów tymczasowych![]()
Tak sobie tutaj piszę, bo znajomość netu przez panią D. jest nam całkowicie nieznana, a ona do domów tymczasowych wydawać nie chceNa mój wątek mogła trafić, ale tu już chyba nie zajrzy
Mała Dzikuska pisze:Tilli taka groźna, że na pewno panią D. wystraszy!
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Tilli taka groźna, że na pewno panią D. wystraszy!
ale to tylko dzisiaj, a dzien sie juz konczy
dune pisze:Cześć kochane
strasznie mi sie spodobało hasło "chodliwe kolorki "
to chyba zawsze rude i ewentualnie tri, nie?
reszta to juz wedle upodobań w mysl przysłowia
ze nie to ładne co ładne tylko to co sie komu podoba
Zyczę szybkich domków dla tymczasów
Nie wiecie moze czy jak sie skończy ogłoszenie na gumtree (po mies)
to mozna od nowa wysłac czy trzeba zapłacic za uaktualnienie?
bo mnie cos ta adopcja Kitki nie idzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 170 gości