PAMPULINA - UCIEKŁA!!! PILNIE POSZUKIWANA!!!ok. ZABRZA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 7:06 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

To dobrze , ze sie opiekuje :1luvu: Dlatego wcześniej się pytałam czy sie opiekuje bo mówiąc prawdę jak zobaczyłam tego maluszka to od razu mi się chciało uruchomi gumowego cycka :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro kwi 21, 2010 8:16 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Kasiullka pisze:no to najważniejsze ,że dobrze się trzymają :D Pamiętaj o nowych fotografiach dla cioteczek :mrgreen:

Tak, koniecznie :lol: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro kwi 21, 2010 12:40 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

slodka niespodzianka :)
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Śro kwi 21, 2010 12:41 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Budkę jej zrób.
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Śro kwi 21, 2010 18:29 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Co u koteczków? ;) u mnie na podwórku dołączyła od 3 dni kotka (chyba) ;/ mam nadzieje , że mi nie trafi się taki niespodzianek :cry: prawdopodobnie ktoś się jej miło z domu pozbył bo zbliżyć się daje max na metr. A zobaczymy co dalej będzie , póki co ja obserwuje , ale jej zachowanie mi się nie podoba. Tak jakby się okociła i szukała maluchów( albo ktoś ja dla tego wyrzucił) , bądź gdzieś je poukrywała w okolicy... szkoda mi jej ale na razie pomóc w inny sposób jej nie mogę.
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Śro kwi 21, 2010 20:25 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

A ja tu podejrzewam jakąś STRASZNĄ TAJEMNICĘ 8O No bo skoro Sz.P. Halbina tak się kajała i przepraszała za maluszka, to coś w tym musi być :? A może ona nie jest wcale babcią, ale......., nie, to zbyt okropne.....ALE OJCEM MALUCHA 8O :oops: :roll:
Jasmina

Post » Śro kwi 21, 2010 22:09 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

no w sumie... to tylko ja w tym stadzie i MM nie jesteśmy wysterylizowane... :roll:
Mamusia sprawuje się wzorowo, maleństwo praktycznie cały czas w jej objęciach... ja padam na pysk z okazji klasyfikacji dwóch klas maturalnych...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro kwi 21, 2010 22:30 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

No i znowu miałam rację - P. halbina to TYPOWY OJCIEC - że niby taki zapracowany :roll: , że nie ma czasu :roll: , że ważne sprawy :roll: A biedna matka - tylko pieluchy :placz: i smoczki :crying: i butelki :placz: i kupki :crying: Za tę chwilę zapomnienia :crying: :placz: :crying:
Jasmina

Post » Śro kwi 21, 2010 23:02 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

no ktoś musi na papudla Pampuliny zarobić, że o reszcie haremu nie wspomnę... :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw kwi 22, 2010 6:09 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

jaki ten kiciuś maniuni..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Maniuś???? Niunio? Maniunio? a jak kicia Maniana?Mania?Niunia?
słodki Okruszek.... :kotek:
Serniczek

Post » Czw kwi 22, 2010 6:35 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

poprosimy o nowe zdjęcia mamuni i okruszka :1luvu:
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Post » Czw kwi 22, 2010 16:17 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

coś tam zrobimy... ale czy dziś?... chyba najwcześniej w niedzielę... :roll:
Maluszek jest nadal całkowicie zatopiony w futrze mamusi, która jedynie kilka razy biegnie do kuwety i coś wrzucić na ząb i natychmiast wraca do dzieciątka swojego...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw kwi 22, 2010 17:23 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Oj dopiero teraz doczytałam, ale numer.
Dodtalaś w pakiecie 2 w 1 :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw kwi 22, 2010 18:24 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Widok mamuni z dzieckiem musi być przesłodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Kasiullka

Post » Czw kwi 22, 2010 20:07 Re: Pampulina & Surprise =>Dt: Halbina została Babcią ;p

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina