Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 20, 2010 13:53 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

wiesz, mozna
ja sama marze kazdego dnia...
bo kicia dla mojej sąsiadki... a sama mam 2 cudne ogonki wiec codziennie przkonuje meza ze moze by... ale on nie! nie! itd... wczoraj o 23h go obudzilam na nowe zdjecia, popatrzył smetnie z politowaniem na mnie, dodał śliczne oczęta i zasnął...
dodam ze ja psiara on kociarz i zostałam zarażona... wiem ze boi się, że kolejna kocia bieda do nas zawita... bo nie bede mogla byc obojętna...
jak bym mogła... teraz ja marze!
miłego popoludnia!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro kwi 21, 2010 20:07 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

Aldonka powoli dochodzi do siebie - nawet kupka wczoraj była :mrgreen:
Przy ludziach chodzi bez kubraczka, jak sama - jest ubierana, wtedy leży i się nie rusza 8)
W poniedziałek pojedziemy na kontrolę, wyjęcie szwów i oględziny jakiegoś guziołka, który się przy szwie zrobił.

No i powoli trzeba będzie myśleć o transporcie ...

Maria, może lepiej, że Aldi dla sąsiadki - ona sie źle czuje teraz z kotami pod jednym dachem. Chyba woli być jedynaczką w objęciach człowieka :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw kwi 22, 2010 7:11 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

wiem, wiem będzie blisko wiec będę odwiedzać i miziać jak mi tęskno będzie...
co do transportu... mam rodzinę pod Bydgoszczą (7km przed) wiec żeby jakos kicię dostac do Bydgoszczy a dalej osobiscie odbiorę bo pod nia zaplanujemy wyjazd, liczę się jeśli trzeba z drogą moją i męża w jeden dzień (jedna strona okolo 1,5-2godz) generalnie jakiś weekend by pasowało (bo pracujemy do 16h)... nawet ten majowy
mam wygodny plastikowy transporter lub wiklinową budkę na 2 łozbuzy wiec wygodnie w samochodzie kombi jej bedzie!
pokombinujemy
miziaczki dla Aldonki
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 22, 2010 7:26 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

Właśnie z weekendami teraz kiepsko, bo mamy 3 wystawowe pod rząd w maju ...
Zobaczymy.
Obrazek

Avian

Post » Czw kwi 22, 2010 7:53 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

umówimy sie pw co i jak
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 22, 2010 9:19 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

Takie kubraczki to by się moim przydały na noc :evil: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob kwi 24, 2010 15:23 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

Co nowego u Was? szwy sie goją należycie?
czekamy... czekamy...
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Śro kwi 28, 2010 7:53 Re: Pń: rudo-biała Aldona - gdzie domek? nie siusia po sterylce

Piszę trochę nietypowo:
gdyż potrzebujemy transportu dla kici z Poznania do Bydgoszczy lub coś bliżej 3miasta może z Was ktoś moze nam pomóc? kicia i dom jest od zaraz - Maria
Obrazek

maria_kania

Post » Śro kwi 28, 2010 8:51 Re: Pń: rudo-biała Aldona - czekamy na transport

Trzeba dać w tytule wątku -potrzebny transport ! -Poznań-Bydgoszcz !
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro kwi 28, 2010 9:08 Re: Pń: rudo-biała Aldona - czekamy na transport

ok. dziękuje
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 29, 2010 7:10 Re: Pń: rudo-biała Aldona czeka na transport Pń-Bydgoszcz/Gdynia

transport już jest na niedziele do Bydgoszczy a do Gdyni ja odbiorę, kwestia dogrania szczegółow, prosze o kontakt na pw
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 29, 2010 8:49 Re: Pń: rudo-biała Aldona czeka na transport Pń-Bydgoszcz/Gdynia

:dance: :dance2: :dance: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw kwi 29, 2010 9:03 Re: Pń: rudo-biała Aldona czeka na transport Pń-Bydgoszcz/Gdynia

niestety opiekunka zdecydowała ze wyda/przywiezie kotkę osobiscie do Gdyni wstępnie w trzecim tygodniu maja. smutno ale szanujemy decyzję....
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 29, 2010 9:53 Re: Pń: rudo-biała Aldona czeka na transport Pń-Bydgoszcz/Gdynia

Aldonka dostaje jeszcze oridermyl - potrząsa uszkami, choć w środku czyste 8O
Przed przeprowadzką jeszcze będzie okazja zrobić ostatnie odrobaczenie, żeby jechała kompletnie "doposażona" ;)

Ciężko jest wydać kota tak daleko bez wizyty przedadopcyjnej ... dlatego chcemy Aldi zawieźć osobiście. Przy okazji weekend nad morzem 8)
Obrazek

Avian

Post » Czw kwi 29, 2010 11:00 Re: Pń: rudo-biała Aldona czeka na transport Pń-Bydgoszcz/Gdynia

Nad morze zapraszamy serdecznie, teraz jest kiepska pogoda, ale za kilka tygodni bedzie cieplutko! w przypadku pytań służe pomocą! ;-) poprosze o głaski dla kici ;-) ;-)
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]