Dulencjowo. Wątek do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 9:04 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Śniłaś mi się dziś, choć przecież nawet nie wiem jak wyglądasz... i Leon mi się śniło. Śniło mi się że wzięłaś do siebie dwa koty rozrabiaki ale żaden z nich nie potrafił zastąpić Leonowi Gucia. :roll: Nie wiem skąd taki sen... ponoć to co się śni zwykle dzieje się w rzeczywistości na odwrót :roll:
PS. W moim śnie byłaś brunetką, a przecież wiadomo że nie taki kolor włosów masz ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 21, 2010 9:30 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Dulencja: może krople Bacha?
Napisz do forumowej ryśki.
U mnie bardzo pomogły na sikanie.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro kwi 21, 2010 9:37 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Ja tez polecam Ryśkę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 21, 2010 10:01 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Też yślałam o Ryśce...

Poczekam jeszcze chwilkę, może Leonowi przejdzie :roll:
Wściekam się na niego, jak jasna cholera, jest nieznośny, ale z drugiej strony jest mi smutno, bo on tak strasznie przeżywa odejści Gucia :(

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro kwi 21, 2010 10:16 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Dulencja pisze:Leon w nocy dziś latał do 4 nad ranem - padam na pysk. Kociaste też, bo napadał na nie i czekał, aż poganiają się z nim :roll:

Teraz poszedł spać do namiotu :roll:

Wreszcie znalazłam Twój wątek :D

Jak czytam to powyżej to współczuję bardzo, a wiem, co mówię, bo mój tymczasowy Aluś ma tak samo. Niestety nie ma u mnie w domu kota, który dałby radę dotrzymać mu towarzystwa :roll: marzę o dniu, gdy wreszcie znajdzie się szaleniec, co go weźmie a ja będę mogła się wyspać :mrgreen:
Tylko, kto będzie chciał głuchego jak pień szaleńca :roll:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro kwi 21, 2010 10:41 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Oooo, Iwcia :1luvu:

Dulencja

Post » Śro kwi 21, 2010 18:11 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

No to Leon nagrabił sobie :evil:

Obsikał w szafie wszystko... Całe pościelowe, ręczniki, bieliznę :evil: ta część szafy jest otwarta, bo górną półkę wybrała sobie na popołudniowe drzemki Masza :roll: Kilka książek pachnie inaczej :evil: I nasikał do proszku do prania :evil:

Dulencja

Post » Śro kwi 21, 2010 18:24 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

zapach proszku mu nie pasował? 8O współczuję Ci Dulencja, u mojej córki mieszka podobny z charakteru do Leona czarny Komandos, miałam ogromną ochotę ogon mu z tyłka wyrwać jak w szale zabawy obrzucił mnie wszystkim co było na najwyższej półce regału :evil: nalał mi w walizkę, ukradł nam dwa steki, nalał do kwiatka no i przestraszył mnie jak brałam prysznic, a czarna łapa zza zasłonki próbowała podprowadzić mi szampon :evil:
nawet na kiblu spokojnie nie można posiedzieć bo Komandos musi wiedzieć co się dzieje, kot demolka...jadę do nich 1 maja ciekawe jak szybko tym razem skończy się moja cierpliwość do Komandosa :roll:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro kwi 21, 2010 18:35 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Leonie, miejże litość :strach:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro kwi 21, 2010 19:03 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Pojemność pęcherza Leona mnie zadziwia :strach: ... no chyba że on tak po kropelce ... :mrgreen:
Współczuję...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro kwi 21, 2010 19:06 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

katarzyna1207 pisze:Pojemność pęcherza Leona mnie zadziwia :strach: ... no chyba że on tak po kropelce ... :mrgreen:
Współczuję...

Czasem po kropelce, czasem po kilka kropelek... w każdym razie czuć go...

Dulencja

Post » Śro kwi 21, 2010 21:46 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Dulencja, masz cierpliwość dziewczyno :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 22, 2010 7:05 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

iwcia pisze:Tylko, kto będzie chciał głuchego jak pień szaleńca :roll:

Ło, matko! Masz Miyuki w wersji męskiej?! Toż jak jej odwala głupawka to się za nią podłoga zwija. :evil:

Dulencja, współczuję. Fizycznie Leon ok?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw kwi 22, 2010 7:19 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Gibutkowa pisze:PS. W moim śnie byłaś brunetką, a przecież wiadomo że nie taki kolor włosów masz ;)

Gibutkowa, jestem prawie brunetką, tylko na rudo farbowaną. Wiesz, musiałam kolor włosów do charakteru dostosować :mrgreen:

Leon był badany pół roku temu i były odchyły wątrobowe... Za miesiąc badania miał w normie.

Leon tęskni za Guciem, nagle został sam i nie ma się z kim bawić :(

Dulencja

Post » Czw kwi 22, 2010 7:22 Re: Dulencjowo...Gucio [*]Tęsknimy... Ubiję gada Leona:)

Kurcze... To wiem. I na tym się kończy. Pomysłu brak.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]