Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lorimmel pisze:
7. brak informacji o zawartości witamin
BILANS: 6 plusów, 7 minusów
Uwagi:
- drożdże - nie wiem w jakim celu są dodawane ale tu proszę o komentarz kogoś bardziej doświadczonego.
- chlorek choliny - zapewne jest z niego wytwarzana lecytyna (patrz artykuł w Wikipedii "cholina", ale też nie jestem tego pewna)
- nie wiem w jakim celu dodaje się mączkę z nagietka
Tehanu pisze:Nie wypróbowałam wielu suchych karm - tylko Animondę i RC. Po przejściu na RC Finio dostał takiej biegunki i wymiotów, że ledwo się wykaraskał. Pozostajemy więc przy A.
margo22 pisze:Tehanu pisze:Nie wypróbowałam wielu suchych karm - tylko Animondę i RC. Po przejściu na RC Finio dostał takiej biegunki i wymiotów, że ledwo się wykaraskał. Pozostajemy więc przy A.
Tehanu, a którego Royala dawałaś jeśli chodzi o rodzaj?
Anka pisze:Grzesioxxx pisze:Do końca roku dawałem acanę adult. Efekty w pełni zadowalające. Próbowałem też orijena, w końcu to ta sama firma, ale nawet nie tknęły. Z tego co wiem, to powszechne zjawisko. No i stało się-acana zmieniła recepturę karmy, wprowadziła nawet kilka nowych produktów - skończyło się zainteresowanie ze strony moich domowników. Próbowałem sanabelle, ale jakoś tak niespecjalnie. Bez tragedii, ale jednak. Znalazłem, to chyba nowość w Polsce, angielską karmę first class. Jedzą bardzo chętnie, wygląd bardzo fajny (dwa miesiące karmienia). Daję adulta, próbowałem też jagnięciny, ale to był niewypał. Jednak kurczak rządzi.
A gdie, w jakim sklepie można ją zobaczyć - skład, ceny itd?
Bo ja znalazłam tylko dla psów. Ta dla psów wygląda zachęcająco.
Anka pisze:Grzesioxxx pisze:Do końca roku dawałem acanę adult. Efekty w pełni zadowalające. Próbowałem też orijena, w końcu to ta sama firma, ale nawet nie tknęły. Z tego co wiem, to powszechne zjawisko. No i stało się-acana zmieniła recepturę karmy, wprowadziła nawet kilka nowych produktów - skończyło się zainteresowanie ze strony moich domowników. Próbowałem sanabelle, ale jakoś tak niespecjalnie. Bez tragedii, ale jednak. Znalazłem, to chyba nowość w Polsce, angielską karmę first class. Jedzą bardzo chętnie, wygląd bardzo fajny (dwa miesiące karmienia). Daję adulta, próbowałem też jagnięciny, ale to był niewypał. Jednak kurczak rządzi.
A gdie, w jakim sklepie można ją zobaczyć - skład, ceny itd?
Bo ja znalazłam tylko dla psów. Ta dla psów wygląda zachęcająco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 198 gości