DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 19, 2010 14:26 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Jest tu kto :roll: :( ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon kwi 19, 2010 16:47 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:Jest tu kto :roll: :( ?

jest jest ale słabo czasowy :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon kwi 19, 2010 16:55 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:Jest tu kto :roll: :( ?

Zawsze ktoś sie znajdzie Wielbłądziu ....... :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 19, 2010 17:27 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Walczę ze sobą żeby nie walnąć się spać już teraz.
Lekarki znów nie będzie w czwartek, nie ma to jak bezpłatna pomoc :roll: ...
A zresztą, co za różnica: płatna też g. by mi pomogła. Nie wierzę już w nic :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon kwi 19, 2010 21:10 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Jestem, ja też mam niedoczas :roll:

Gdybyś nie założyła tej części, to bym chyba odpuściła sobie to forum na dłużej. Ostatnio wszystko mnie tutaj wkurza. Jeszcze w ramach rozrywki zajrzałam wczoraj na podforum "Hodowcy", a tam też jakaś afera. Normalnie prawie jak na "Kotach".
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 20, 2010 7:56 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Dzień dobry znad mocnej herbaty :roll:

Chciałabym móc w ogóle nie wychodzić z domu. Może i Dranie coś by na tym skorzystały, może wreszcie miałabym dosyć tego cholernego spania :( Na razie korzysta tylko mój mały chudy czarny cerber - Księżniczka...
Od samego rana pourywane myśli i brak sił. Całą noc śniły mi się jakieś bzdury dotyczące Babci, najchętniej najadłabym się prochów uspokajających :roll:

Piotruś co rano asystuje mi przy kąpieli. Siada na szafce pod lustrem, przekrzywia łepek i wpatruje się w 'drugiego Piotrusia' siedzącego naprzeciwko :wink: Hi hi, ciekawe, co by było, gdyby Piotruś nr 2 wylazł do nas i gdybym miała już parkę takich uroczych kretynów :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 20, 2010 8:26 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze: Piotruś co rano asystuje mi przy kąpieli. Siada na szafce pod lustrem, przekrzywia łepek i wpatruje się w 'drugiego Piotrusia' siedzącego naprzeciwko :wink: Hi hi, ciekawe, co by było, gdyby Piotruś nr 2 wylazł do nas i gdybym miała już parkę takich uroczych kretynów :roll: :wink:

:ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto kwi 20, 2010 9:38 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Piotruś co rano asystuje mi przy kąpieli. Siada na szafce pod lustrem, przekrzywia łepek i wpatruje się w 'drugiego Piotrusia' siedzącego naprzeciwko :wink: Hi hi, ciekawe, co by było, gdyby Piotruś nr 2 wylazł do nas i gdybym miała już parkę takich uroczych kretynów :roll: :wink:

:ryk:

Siedzieli by razem przed lustrem i czekali czy wyjdzie nastepna dwojka :ryk:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto kwi 20, 2010 10:50 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

A potem siedzieliby we czterech i czekali na następną czwórkę?
I tak dalej :strach: :roll: ???

Pluś jest kochany, słodki i w ogóle, ale mimo wszystko: jeden stanowczo mi wystarczy :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 20, 2010 11:21 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

Ciepłe myśli ze słonecznej Łodzi ... :wink: i z pracy. Mniej słonecznej :twisted:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto kwi 20, 2010 16:45 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

Ja swojej pracy też coraz częściej mam dosyć :oops: Zła to ona nie jest, za pensję też jak widać :wink: da się przeżyć, ale nuuuuudna, nuuuudna jak sto choler, czasami połowę z przymusowych ośmiu godzin przymusowo spędza się na nicnierobieniu - normalnie oszaleć można, najchętniej wyjęłabym książkę i czytała :roll: A nawet jak jest zapiernicz taki, że nie ma kiedy wypić herbaty... to też jest tak samo nudno i jednostajnie, tyle że w przyspieszonym tempie :twisted:
Ech, trzeba było skończyć jakiś mądrzejszy kierunek studiów, po którym może dałoby się pracować w zawodzie :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 21, 2010 12:04 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

Jakiś dziwny cud się dzieje... bo miau w robocie mam już chyba od dwóch tygodni - hmm, ciekawe, kiedy okaże się, że znów zablokowali dostęp :twisted: To w ogóle jakieś nieprawdopodobne, bo na większość stron nadal nie mogę się dostać (tak jak nie mogłam od zawsze :twisted: ), tylko na miau wchodzi bez problemu :roll: :mrgreen:

A poza tym: wrrrrrrr!!!!! Zrobiłam już wszystko co na dzisiaj było do zrobienia, w związku z czym przez najbliższe trzy godziny jestem skazana na udawanie, chyba z nudów zacznę gryźć :roll:
Uciekłabym stąd. Nie wiem, dlaczego od jakiegoś czasu tak często nie ma co robić, ale tak czy inaczej - wierzcie mi, WRRRRR!!!!! I jeszcze ten net upośledzony :twisted: , kompletna starata czasu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 21, 2010 17:44 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

Dopiero jestem w domu.
Powoli kończy nam się Efa-Olie i z tej okazji odbyłam rundkę po kilku ursynowskich lecznicach: w trzech nie było, a w czwartej... był i owszem, ale w cenie o całe 20 złotych wyższej niż ostatnio kupowałam :twisted: Wściekłam się i nie kupiłam :twisted: Mniej może chodziłoby mi już o te dwie dychy (chociaż przepłacać nienawidzę!), ale wściekłam się, bo jak można za ten sam lek o takiej samej pojemności brać o ponad 50% więcej :roll: ? Skończyło się na tym, że zanabyłam inne kwasy nienasycone w olejku - podobno to samo co Efa, tylko jeszcze o coś tam więcej...

Przyjrzałam się właśnie brzuszkowi Królewny, ale na razie trudno powiedzieć, czy chociaż odrobinę zaczęło odrastać futro - trudno, czekamy dalej...

A ze mną cały czas te koszmarne czary-mary. Padam, nie mam sił nawet się wykąpać :oops: Co rano moje wstawanie graniczy z cudem: po 6-7 godzinach snu (że przerywanego co godzinę-dwie to już inna sprawa :roll: , proszków nasennych brać nie mogę, bo w ogóle bym nie dała rady się budzić) czuję się tak samo zmęczona jak wieczorem :(
Cholera, nie wiem już, czy to znów jakieś niedobory, czy cały czas wszystko wynika z tej popieprzonej, zmordowanej psychiki :( Nie mam sił się leczyć. Skoro dotąd nic nie wymyślili, to pewnie już nie wymyślą. Niech ktoś mnie dobije :(

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 22, 2010 14:00 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

Ech, coś ostatnio pisuję tu chyba sama dla siebie :roll: :( ...

Wczoraj przed pójściem spać zamówiłam dla Busieńki w Animalii te właściwe krople. Dostaje je już od kilku tygodni, ciekawe, ile jeszcze trzeba, żeby po sierści zaczęło być widać efekty :roll: Innym też by się przydało i chyba spróbuję, z tym że... nie ze wszystkimi mogę spróbować, bo weź tu i podaj do pyszczka kropelki takiej Tadźce :strach: :twisted:

Nie chce mi się pracować, nie chce mi się zrobić dla siebie zakupów, nie chce mi się posprzątać w mieszkaniu. Chce mi się tylko... niezmiennie, od wielu tygodni chce mi się tylko i wyłącznie jednego. Spaaaać :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 22, 2010 18:48 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Piotrusie dwa;) s. 18

a na nudę w pracy - nie da się przemycić książki w wersji komputerowej? Udawałabyś, że pracujesz i nie musiałabyś się chować z książką 'papierową'.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]