Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
koc-cat pisze:Osobiście wyznaję zasadę, że o zmarłych mówi się dobrze, albo wcale. Szanuje innych, ale oczekuję, aby szanowano i moje uczucia. A ja dziś żegnałam wraz z milionami innych osob, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego małżonkę.
Kilka tygodni temu, po śmierci mojej mamy, tłumaczyłam mojemu najmłodszemu synkowi, czym jest żałoba i dlaczego w tym czasie nie robimy pewnych rzeczy.
I jeśli tak prostej sprawy, tak wiele osób nie pojmuje, trudno.
małysz pisze:
Żaloba potrzebuje spokoju, a nie jarmarku jaki się odbywał na Krakowskim Przedmieściu.
Żałoba potrzebuje umiaru, a nie rozgrzanej do czerwoności aktywności mediów.
Bardzo się ciesze,że organiazatorzy wystawy w Szczecinie nie poddali się. Że wystawa się odbyła.
spinoo pisze:małysz pisze:
Żaloba potrzebuje spokoju, a nie jarmarku jaki się odbywał na Krakowskim Przedmieściu.
Żałoba potrzebuje umiaru, a nie rozgrzanej do czerwoności aktywności mediów.
Bardzo się ciesze,że organiazatorzy wystawy w Szczecinie nie poddali się. Że wystawa się odbyła.
Nic dodać nic ująć , dokładnie mysle tak samo . Wystarczy mi zdecydowanie 9 dni jarmarku , kto bardziej cierpi . 9 dni bo za wszelka cene trzeba trzeba było załatwić kawałek wawelu.
koc-cat pisze: Szanuje innych, ale oczekuję, aby szanowano i moje uczucia. A ja dziś żegnałam wraz z milionami innych osob, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego małżonkę.
ania c pisze:koc-cat pisze: Szanuje innych, ale oczekuję, aby szanowano i moje uczucia. A ja dziś żegnałam wraz z milionami innych osob, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego małżonkę.
Ja nie pojmuję w jaki sposób wystawa odbywająca się w Szczecinie, zakłóciła Ci możliwość pożegnania Prezydenta w Krakowie?
koc-cat pisze:I jeśli tak prostej sprawy, tak wiele osób nie pojmuje, trudno.
taaa....?? ach te media ...xXxXxX pisze:
Przypominam, że zmarły Lech Kaczyński przez całą swoją kadencję był oceniany jako najgorszy, nieudolny i niereprezentatywny prezydent. Media non stop mieszały go z błotem, naśmiewano się z jego wpadek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości