Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dokonała też na koszt Fundacji zakupu karmy ROYAL CANIN Urinary 6kg oraz pasty BIOWET Uro-pet (są to produkty stosowane wyłącznie u kotów z przewlekłą niewydolnością nerek).
Czy to jest kwota tylko za prywatne koty, czy też za tymczasy?Fundacja Kocia Dolina oczekuje od Iwony J. zwrotu kwoty 800,90 zł, którą to wykorzystała niezgodnie z przeznaczeniem.
Cameo pisze:No cóż, jaka szkoda że wydała te pieniądze na koty a nie na ciuchy czy kosmetyki. Właśnie dlatego nie współpracuje z fundacjami, wolę leczyć koty za swoje pieniądze, niż tłumaczyć się później, na co i ile wydałam.
Teraz koty cypiska zostaną bez wsparcia, bo wątpie żeby po czymś takim, ktoś pomógł cypiskowi. KD - jesteście super, naprawdę.
Iwonka, Ty im nic nie zwracaj. Wiem ile masz kotów, ile to wszystko kosztuje. Nie żyję na księżycu, w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów.
szar pej pisze:Co do Cypiska to może zamiast rzucać kamieniem, zadumy trochę. Jak doczytałam są to koty do adopcji, są ogłoszenia. Leczyła je!!!!!!cóż czasami człowiek z bezradności robi dziwne rzeczy. Wystarczy przebrnąć tytułami po wątkach.
Najlepiej teraz rzucać kamieniami, z tego co domniemywam koty zostały dalej u niej tak ?? Koty te jedzą , chorują wymagają opieki ,miłości. Szukajmy dobrych rzeczy w tym wszystkim. Wymaga to wszystko ogromnego poświecenia i czasu z jej strony.. Czy coś się zmieniło teraz ? jest gorsza ?? inna??
Uważam ,że właśnie teraz my tu z forum powinniśmy jej pomóc a nie znęcać się .
Zrobiła dużo dobrego, nie zapominajmy o tym.resztą cały czas robi, przecież nam chodzi tylko o dobro kotów. Może zapytajmy czy czegoś jej potrzeba ??
Można zawsze napisać na pw. Kij ma dwa końce.!!!!!
reddie pisze: Jana może masz rację. Przyznaję, nie wiedziałam o tym, w takim razie zmienię ten fragment, żeby nie raził. Ale taki właśnie produkt widnieje na fakturze, bo takie zapotrzebowanie zgłosiła nam cypisek dla Cypisa.
szar pej pisze:Z tego co czytam to wszystkie koty są do adopcji.... to jakie prywatne.
Może będziesz w stanie poszukać im domów co?? bo teraz jak widzę koty zostały same sobie. Fundacjo...Krewetka to był ostatni powrót z adopcji po paru miesiącach. Wzięła go do siebie, to może tak domek znajdziecie mu skoro został przez was skreślony.
novena pisze:Chciałam zagłosować ale nadal nie ma ankiety
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot], Maniek19 i 626 gości