Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 18, 2010 9:59 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za podróż i czekamy na wieści.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 18, 2010 11:10 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

I za dom dla czarnej mateńki!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Może jeszcze ktoś się ulituje???????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 18, 2010 14:48 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

a co ja będę dużo pisać, same poczytajcie
viewtopic.php?f=13&t=110245

:evil: chętnie dokonam zamiany tego czarnego potwora na czarną koteczkę :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie kwi 18, 2010 14:51 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Chciałabym go zabrać, domek znalazłby się raz dwa. Co z tego że ogon, jaki ma super charakter. A ludzie patrzą głównie na to. Piracik też znalazł domek, i to jaki. A miał chore oczko.

Chętnie zamieniłabym go na Bukę, piękną szylkretkę - super adopcyjny kot, no tak, tylko że ona jest dzika...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie kwi 18, 2010 15:16 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Killatha :1luvu: :1luvu: :1luvu:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie kwi 18, 2010 15:20 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Dziewczyny, jestem w domku. Podróż w porządku, czarny nie chciał wejść do transporterka, ale w drodze był spokojny. Agusia przespała mi droge na kolanach :wink:

Chciałabym bardzo, bardzo serdecznie podziękować Killathcie, siasia1981 i Betace za to, ze wszystko udało sie tak super dograć :D :D

Kamila, Tobie też bardzo dziękuję :D zaproponowałaś pomoc, to dla mnie bardzo cenne, to co sie stało, to po prostu pech, inaczej nie umiem tego nazwać.

Dziewczyny, zmykam spać na razie, oczy mi się kleją, w nocy mało spała, teraz emocje troszke opadły i ledwo widze na oczy :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 18, 2010 15:32 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Uff-nastepne dwa bezpieczne!-Poldzio i Agunia.
Odpocznij Milenko-dość miałaś wrażeń dzisiaj!
Killatho-Basiu-przeogromne dzięki!
Beatko,Asieńko-i Wam baardzo dziękuję!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie kwi 18, 2010 21:49 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 18, 2010 22:33 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Jestem, już przytomniejsza :wink:

Zabers, Kasiu, boskie słówko, "mamrolić", podoba mi się :ryk: juz nie bede :lol:

Tak w ogóle to z powodu Poldka cała akcja sie dziś opóźniła o godzinę, tzn. my później wyjechałyśmy, chciałam go zapakować po dobroci, tzn. godzine wcześniej wstawiłam transporter z walerianką do klatki,żeby sam wszedł. Zawsze wchodził, jak chciałam mu posprzątać klatke. Dziś chyba coś wyczuł :wink: No i jak zaczełam kotka przekonywać, zeby wszedł, to dostał szału jakiegoś 8O myśle, ze mogł też tak zaraegować na Sedalin niestety i pewnie moje zdenerowowanie też wyczuł.

W drodze było bardzo grzecznie. Agusia spała słodko, czarny nas obserwował i kilka razy zagadał :wink:

Przez to opóźnienie spotkałyśmy sie w Legnicy, dziewczyny wyjechały nam naprzeciw. Potem było przepakowanie Agusi, czarnego nie przepakowywałyśmy :wink: (Kasiu, czarny pojechał w Twoim transporterku, bo to taki rozmiar, ze mogłam spokojnie go włożyc do klatki, Beatka zauważyła, ze to transporterek Zoe :lol: )

Dziewczyny przesympatyczne :1luvu: bardzo miło mi było Was poznać i mam nadzieje, ze nie raz się jeszcze spotkamy :D :D

Buras Borys zyskał nowe imie - Tołdi :lol: z powodu niezwykle bystrego spojrzenia, wiszącego ozora i generalnie niezbyt lotnego wyglądu :ryk: Dziewczyny, on naprawde jak mały głupek wygląda :roll:

Dziś była pierwsza próba mycia, śmierdzi tak, ze najchętniej bym go wyszorowała :twisted: ale troszke wczoraj pokichiwał, wiec tylko wilgotny ręcznik wchodzi w grę. Dałam mu też dzis Enroxil, nawet nie zauważył całej tablety w jedzeniu :lol: Jest kochany, nie prycha, nie syczy, tylko jeszcze mu się myli kuweta z łożeczkiem :twisted:

Za kilka dni, jak smrodek wywietrzeje, i chłopak załapie z kuwetą, to wtedy go wypuszcze. Ale na razie wolę mieć ten zapaszek pod kontrolą :twisted:

milenap

Post » Nie kwi 18, 2010 22:44 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Betaka to fajna dziewczyna (a jak pięknie włada angielskim 8) )

Następny test napewno będzie (-) :ok: Mila, a on chce siedzieć w tej klatce? nie awanturuje się? bo Buce zostało jeszcze 18 tabletek, badanie krwi i freedom :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie kwi 18, 2010 22:53 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Tołdiś w klatce jakiegoś wielkiego stresu chyba nie odczuwa, miauczy sobie czasem, ale to bardziej chodzi o zwrócenie uwagi i przypomnienie, że on jest i na mizianie czeka :lol: Teraz śpi spokojnie zwinięty w kłębek :D

milenap

Post » Nie kwi 18, 2010 22:58 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

A co do kolejnych kotów, to teraz bede od jutra łapać krówkę, bo to na pewno kocica i niesterylizowana. Z nią moze byc problem. Bede musiała sie zaopatrzyc w poważny zestaw wabiący :wink:

milenap

Post » Nie kwi 18, 2010 23:48 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

normalnie kocia odyseja :D za lapanki i domki :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon kwi 19, 2010 5:40 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

milenap pisze:A co do kolejnych kotów, to teraz bede od jutra łapać krówkę, bo to na pewno kocica i niesterylizowana. Z nią moze byc problem. Bede musiała sie zaopatrzyc w poważny zestaw wabiący :wink:

:lol: -będziesz chciała złapać krówkę,a co się złapie ,zobaczymy!
No kurczę Miluś,oby teraz już szło wszystko po Twojej myśli!!!!!-wszystko! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 19, 2010 6:58 Re: Czy jest jakieś...?Już tylko 2 kotki szukają DT na kilka m-c

Oby! Inaczej być nie może! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]