ale mam taki niedoczas , jak nigdy jeszcze w swoim życiu

Ciocia Anda już pisała , ale dopiszę : Spike zdrowy jak rydz. Wszystkie testy ujemne , morfologia z rozmazem wyszła idealnie , profil wątrobowy - idealny , i profil nerkowy - idealny . Za badania zapłaciłam 126 zł - z Waszych wpłat , kochane cioteczki miałam 129 zł , więc idealnie wystarczyło , jeszcze zostało

Wczoraj Spike został wykastrowany, ( bardzo długo się budził biedaczek:() a jutro być może pojedzie do swojego nowego domku w Kraśniku .

Jeśli Państwo , którzy jutro przyjeżdżają go oglądać się zakochają to pojedzie od razu ...
Tak więc kciuki potrzebne!!!!!
Od 25 lutego mam na DT dwa kocury z interwencji , które miały być u mnie tylko na doleczenie i kastrację , ale troszkę się zasiedziały , bo chorowały i chorowały , na wszystko na co tylko się dało ....
Wczoraj też zostały wykastrowane i zostaną wypuszczone za kilka dni w miejscu złapania, czyli na ul. Tatarakowej.
Sasmarkające wciąż , ale to już im niestety zostanie i nie ma sensu ich dłużej męczyć w tej klatce , zwłaszcza , że jeden kocur ma co najmniej 10 lat i za nim nie chce się oswoić ... Drugi jest młodszy - ok. 3 lat - oswoił się prawie, ale wypuszczę go ze starym , bardzo są ze sobą związane...
Wczoraj wykastrowane razem ze Spikiem....Czują się dobrze, więc jak tylko słońce zawita na dobre do nas to je wypuszczę ...
Mam jeszcze na DT pieska - mikropieska 5 kg ..Jest super , tylko niestety nie nauczony czystości w domu , więc mam niezły sajgon ... Bo moje psy, odbierają jego siusianie jako znaczenie i znaczą po nim .....

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4692207 ... zie_5.html
może ktoś ? Może jakiś znajomy ?
Trzeba go tylko nauczyć czystości...
Tak więc , na dzień dzisiejszy mam w domu 9 kotów i 3 psy ....

Państwo przyjeżdżają do Spikusia ok godz. 11-tej .
Chyba serce mi pęknie ...