Figaro, zadeklarowała że pomoże w adopcjach maluszków jak trochę podrosną

uffff

no i miałam tą radośc je karmić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Z dobrych nowin![]()
Dzisiaj zabrałam ze schroni kotkę srebrno-burą, bardzo miłą jako matkę karmiącą do kociąt.
Kotka miała maluszki od kilku dni nie karmiła. Niestety zupełnie nie zaakceptowała maluchów![]()
wręcz zaczęła je atakowaćKicia została u Beatki na DT. Nie może wrócić do schronu
![]()
Nie chcemy żeby z powrotem trafiła do swojej pseudo-opiekunkiBędziemy szukać jej domu
![]()
W związku z tym pojechałam do schronu po dzikuskę z 4 maluszkami biało-burymi ( około 2 tygodniowe ).
Kotka jest w DT u Beatki (od jessi74). Beatka stopniowo będzie dokładać jej maluszki ( takie 3 dniowe oseski)
Przed chwilą dowiedziałam się że pierwszego już zaakceptowała![]()
![]()
Mały dossał się do cyca
![]()
Oby z kolejnymi poszło równie gładko![]()
![]()
![]()
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Beatki![]()
Nasze fundusze już się kończą.... a pomoc będzie bardzo potrzebna
dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=110208&p=5859937#p5859937
bluzka benetton i żakiet vero moda.
Agness78 - wrzuć proszę link do wątków tych kociaków czy innych wg Twego uznania.
A ja siedze i czekam w sklepiku
JaEwka pisze:A my dzisiaj zabraliśmy Wilczkę na badania. Poszliśmy do auta, jak zwykle ja czekałam aż Tż wyjdzie żeby postawić blokadę patrze a tu pod ścianą idzie kotek myślę sobie szkoda, że nie mam saszetki wysypałabym to może by zjadł...Patrze a to to leci do mnieWidzę, że kotek ma przecież dopiero kilka miesięcy. No to co innego miałam zrobić... wzięłam do domu zamknęłam w łazience i heja najpierw z Wilczką na badania później z kicią. Koteczka jest bardzo miziasta, jest prawie cała biała
Ma ok 6-7 miesięcy.
Nie wiecie może czy dostałabym na nią talon na sterylkę ?? (po odebraniu auta od mechanika trochę krucho u mnie z finansami)
A wiecie co jest najlepsze, że niedaleko stali inni ludzie ale ona przybiegła właśnie do mnie![]()
Thorkatt pisze:JaEwka pisze:A my dzisiaj zabraliśmy Wilczkę na badania. Poszliśmy do auta, jak zwykle ja czekałam aż Tż wyjdzie żeby postawić blokadę patrze a tu pod ścianą idzie kotek myślę sobie szkoda, że nie mam saszetki wysypałabym to może by zjadł...Patrze a to to leci do mnieWidzę, że kotek ma przecież dopiero kilka miesięcy. No to co innego miałam zrobić... wzięłam do domu zamknęłam w łazience i heja najpierw z Wilczką na badania później z kicią. Koteczka jest bardzo miziasta, jest prawie cała biała
Ma ok 6-7 miesięcy.
Nie wiecie może czy dostałabym na nią talon na sterylkę ?? (po odebraniu auta od mechanika trochę krucho u mnie z finansami)
A wiecie co jest najlepsze, że niedaleko stali inni ludzie ale ona przybiegła właśnie do mnie![]()
Wybranka jesteś
jessi74 pisze:nietypowe pytanie, czy ma ktoś do odstąpienia/odsprzedania mleczko convalescence, Beatka potrzebuje jutro do południa, a nie ma możliwości nigdzie kupić przez weekend , ja mogę jej dostarczyć dopiero jutro po południu....
Agness78 pisze:SCHRONISKO, STAN NA DZIEŃ 17.04.2010
Ze względu na jutrzejszy dzień i brak pewności co do otwarcia schroniska, byłam dzisiaj.
Sytuacja nie wygląda tragicznie. Jest sporo pustych klatek i kilka kotek na sterylki![]()
Najpilniejsze przypadki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Czarny kotek z niewładnym tyłem. Podobno był operowany ale nie wiem gdzie![]()
Ma bliznę po cięciu w okolicach biodra, nie chodzi. Nie wiem czy to miednica czy coś innego![]()
Kotek bardzo miły, chce się miziać![]()
![]()
DT bardzo potrzebny!
2. Cudnychyba pseudo-norweski kocur 5 letni UWAGA! BIAŁA
![]()
![]()
Piękny długi włos, duży przecudny kot
3. Biało-czarna koteczka w rui.... śliczna i strasznie płacząca![]()
Bardzo chce na ręce - na rękach odraz się uspokajaWidać że domowy pieszczoch
![]()
4. Mamusia z 4 cudnymi burasiątkami ( ok 3 tyg )Boberek planuje wziąć maluchy na DT,
jak zaczną jeść samodzielnie. Mamusia bardzo miziasta, przydałby się i DT dla niej, w przyszłości![]()
5. Na tyłach jest kotka z 3 maluszkami ( ok 4 tyg ), które zaczynają już samodzielnie jeść.
Maluszki podobno są leczone na grzybka. Jest bury, czarny i trikolorka ( wg info od Leśnej tri jest już zarezerwowana )
pozostałe zdjęcia wstawię wieczorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 390 gości