Chcialabym pomoc, ale ledwo daje rade z tym co mam

Moge podrzucic jedzenie, zdobyc kase na strylke - ale nie dam rady zabrac kociastych do domu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:
miauczy kotku dziekuję, ale najpierw trzeba by mieć to DT w Warszawie.Jakby się warszawski DT trafił, to oczywiscie dzięki za propozycję!
Miodalik pisze:Hej, nie widac mnie ostatnio bo ciagle jestem w pracy albo ogarniam domowe klopoty. Bardzo bym chciala pomoc ale mam obecnie w domu 9 kotow - w tym 4 tymczasy, syna z alergia na kocia siersc i corke, ktora odebralam dzis ze szpitala po operacji oczu i ktora powinna przebywac w jak najbardziej sterylnych pomieszczeniach...
Chcialabym pomoc, ale ledwo daje rade z tym co mamDzis wrocil mi jeszcze Gapcio z adopcji, juz przy tej ilosci kotow i psow (3 sztuki) mam ogromny problem z utrzymaniem czystosci - wiecie te wszechobecne klaczki
Moge podrzucic jedzenie, zdobyc kase na strylke - ale nie dam rady zabrac kociastych do domu...
Miodalik pisze:Hej, nie widac mnie ostatnio bo ciagle jestem w pracy albo ogarniam domowe klopoty. Bardzo bym chciala pomoc ale mam obecnie w domu 9 kotow - w tym 4 tymczasy, syna z alergia na kocia siersc i corke, ktora odebralam dzis ze szpitala po operacji oczu i ktora powinna przebywac w jak najbardziej sterylnych pomieszczeniach...
Chcialabym pomoc, ale ledwo daje rade z tym co mamDzis wrocil mi jeszcze Gapcio z adopcji, juz przy tej ilosci kotow i psow (3 sztuki) mam ogromny problem z utrzymaniem czystosci - wiecie te wszechobecne klaczki
![]()
jolabuk5 pisze:Najgorsze, że znowu znalazła miejsce do łapania kotek - na Wodnej 38. Są tam 3 kotki, 2 na pewno w ciąży. @ szylkretki, jedna tri, chyba raczej dzikie, bardzo wygłodzone.
Jola chce tam jutro pójsć i złapać na sterylkę, ale potrzebuje wsparcie - klatki-łapki (najlepiej 2) i transport. Po sterylce może lecznica przwtrzyma, bo nie mamy gdzie, a sterylizować trzeba na cito! Napiszę to w oddzielnym wątku, może ktoś zobaczy i będzie mógł pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, kasiek1510, Patrykpoz i 64 gości