makaranka pisze:
To ewidentne nawoływanie do bojkotu - niezgłaszania się na wystawę i przez to zniweczenie pracy organizatorów.
Nie nawołuję do bojkotu. Napisałam, że to gest solidarności, który choć bardzo mnie smuci, to pociesza w tej trudnej dla pokrzywdzonych chwili. I powtórzę za innymi, że kogokolwiek by taka jawna niesprawiedliwość spotkała, tak samo stanęłabym za nim murem.
A zniweczenie pracy? Aniu, ta wystawa, Mistrzostwa Polski, to wielka i ciężka praca wielu osób, także tych, których na wystawę nie przyjęto oraz tych, którzy z niej świadomie rezygnują, choć tak się na nią cieszyli. Kto to zepsuł i dlaczego, nie dowiedzieli się zainteresowani, ani ja, choć jako prezes klubu, którego członków to spotkało, wysłałam mail z prośba o wyjaśnienie natychmiast po skardze osób pokrzywdzonych (czyli 12.04)
makaranka pisze:Z tego powodu Rafał jako admin usuwał posty w tym właśnie wątku. W tej chwili to forum nie ma moderatora, ale gdybym ja nim była, byc może usunęłabym Twoje SZKODLIWE wypowiedzi również.
Szkodliwe, Aniu, są działania zarządu Felis Posnania. Ja w swoich postach pragnę wyrazić żal z zaistniałej sytuacji, współczucie dla animatora wystawy specjalistycznej i szacunek dla tych, którzy solidaryzują się z pokrzywdzonymi. Jeśli uważasz, że moje posty są szkodliwe, zgłoś to do admina, niech je usunie.
A.