Gagunia i Niuniunia - JUBILEUSZ!-to już 2 latka!! :) część 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 12, 2010 23:55 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Amika6 pisze:Ulla nie wierzę, pewnie przystraszyłaś się najazdu fanów Gagusi z okazji tej setki.

Aniu, chciałabym, żeby to była nieprawda :(.
Ale niestety :(. Natomiast wszyscy fani mojego maleńkiego cuda są zawsze u nas mile widziani! :D
Mam nadzieję, że następną seteczkę szybko uskładamy! :ok: :D
Wierzę w moją cudną Gagunię! :D :1luvu:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Wto kwi 13, 2010 10:42 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Śliczne malutkie spało dziś z nami w sypialni do 6.30! :D
O tej godzinie obudziła się i zaczęła szaleć po całym łóżku, aż zdenerwowała tym Niunię, która się obudziła i ostentacyjnie opuściła sypialnię :lol: .
Gagunia wybiegła za nią, więc pańcia zamknęła drzwi i trochę jeszcze sobie dospała :D.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro kwi 14, 2010 11:42 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Oj Gagulejka, Gagulejka :wink: Kciuki za osiągnięcie tej upragnionej seteczki :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw kwi 15, 2010 9:43 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Myślę, że Gagunia zdenerwowała się tym pogrzebem na Wawelu :twisted:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw kwi 15, 2010 12:07 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Arsnova pisze:Myślę, że Gagunia zdenerwowała się tym pogrzebem na Wawelu :twisted:

:ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen:

nanetka

Post » Czw kwi 15, 2010 21:34 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Arsnova pisze:Myślę, że Gagunia zdenerwowała się tym pogrzebem na Wawelu :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Na tę okoliczność to nie tylko Gagunia, ale i my z Niunieńką zaczniemy chyba lać gdzie popadnie :twisted: :twisted: :twisted: :roll: 8O .
Maleńka całe szczęście pogrzeb na Wawelu ma głęboko pod ogonkiem, a zesikała się na łóżko w noc przed katastrofą :?.

Pańcia natomiast podtrzymuje swoją decyzję o spaniu ślicznej malutkiej w sypialni! :ok: :D.
I dwie ostatnie noce przespała maleńka z nami i nie zesikała się! :ok: :D .

Do Cioć w temacie :wink: - kupki robi wzorcowe :ok:, a raz dziennie rzuca pawika z samej trawki :wink: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw kwi 15, 2010 21:42 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ulla pisze:...
Do Cioć w temacie :wink: - kupki robi wzorcowe :ok:, a raz dziennie rzuca pawika z samej trawki :wink: .

Zabrać trawę :twisted: . Żartuje, ale ta kolorowa kosiarka to chyba trochę przesadza.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw kwi 15, 2010 21:51 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Sylwka pisze:
Ulla pisze:...

Zabrać trawę :twisted: . Żartuje, ale ta kolorowa kosiarka to chyba trochę przesadza.

Ona rzeczywiście, jak tylko dopadnie dopadnie trawki, zachowuje się jak kosiarka :lol:
Ślicznie ją kosi :1luvu: .

Dziś rano, gdy sprzątałam kuwetę, wskoczyła na deskę sedesową i z wielkim zaangażowaniem ją zagrzebywała :lol: . Pańcia skończyła wyrzucanie kupek z kuwety, a ona dalej stała na desce i zagrzebywała ją łapeńką :ryk: .
Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu! :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw kwi 15, 2010 21:57 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Meldujemy się :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw kwi 15, 2010 22:03 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Jak będzie miała taką super_hiper_ekologiczną_kocią_trawkę (prywatnie: zwykły perzor, chwast obrzydliwy ;-)) do dyspozycji nieustająco, to po kilku dniach przestanie tak histerycznie kosić. I będzie skubać w miarę potrzeby - wtedy pawiki się powinny skończyć, a przynajmniej nie zdarzać się tak często.
Urok nowości teraz, ot, co.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Czw kwi 15, 2010 22:13 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Jutro mam zamiar rozsadzić prezentowe trawki do skrzynek, z nadzieją, że jako chwaściory szybko się rozrosną i pańcia nie będzie musiała latać z łopatą na rowerze po podkrakowskich łąkach w poszukiwaniu trawki ekologicznej :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw kwi 15, 2010 22:27 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

A tak w tej chwili moje śliczne malutkie leżakuje na biurku :1luvu: .
Mój cudny pyszczek!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt kwi 16, 2010 10:32 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

No pięknie, pięknie leżakuje :D Moje właśnie "padły" :D Tzn. Pepsi na drapaku a Puma u mnie na kolanach :1luvu:

nanetka

Post » Pt kwi 16, 2010 11:51 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ostatniej nocy, moje kochane koteńki znów spały ze mną :ok: :D :1luvu: .
Pewnie szalały w nocy i to nie tylko po łóżku :roll: . Musiały się dorwać też do szafy, bo zawartość wyglądała jak po przejściu tajfunu :roll:.
Pańcia jakoś te harce całkowicie przespała i nawet się nie obudziła :lol: .

Dzisiaj rano byłam świadkiem ich budzenia się :D.
Gdy zadzwonił budzik, pańcia otwarła oko, a koteńki jeszcze spały w najlepsze - Niunieńka tradycyjnie na mojej głowie, a Gagunia spała na moich nogach :1luvu: .
Po 2-im dzwonku budzika, pierwsza zaczęła się przebudzać Gagunia. Podniosła to swoje piękne ciałeczko, naciągnęła najpierw przednie łapki wypinając swój śliczny kuperek z zadartym ogonkiem w moją stronę, potem tylne i zrobiła koci grzbiecik :1luvu: . Więcej nie mogła zrobić, bo pańcia ją dorwała i zaczęła całować gdzie popadnie to cudne stworzonko :D :1luvu: . W końcu mi się wyrwała i uciekła z sypialni :lol: :(.
Niunia w tym czasie leniwie przeciągała się na poduszce, więc po wyjściu Gaguni, dorwałam się do niej :lol: :1luvu: .
No i też mi uciekła :(.
Cóż, trzeba było wstać i nakarmić kotenki :D.

Po śniadaniu, Gagunia zrobiła śliczną kupeczkę :D. Był to piękny, długi na 20 cm wałeczek :D. No i pawika dziś nie było! :ok: :wink:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt kwi 16, 2010 11:59 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Cześć!
Dobrze, że panienki w porządku.

Ale co jest śmiesznego w pogrzebie na Wawelu? :?
Mnie jest bardzo, bardzo smutno :( :( :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]