Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:a ja mam 4 nowe koty, mamę karmiącą i 3 małe niemowlaki: szary, biało- szary i trikolorek
Betbet pisze:Dziewczyny, potrzebuję info o sterylkach w Gdyni. Koleżanka będzie sterylizować tricolorkę wziętą od Sabiny. Obdzwoniła 4 wetów, najniższa cena 250 zł. Nie wiem jakie są ceny w Gdyni, bo w Gdańsku zazwyczaj co mogłam to sterylizowałam "po znajomości". Teraz już nie bardzo mogę, ale cena wydaje mi się z kosmosu.
Betbet pisze:Dziewczyny, potrzebuję info o sterylkach w Gdyni. Koleżanka będzie sterylizować tricolorkę wziętą od Sabiny. Obdzwoniła 4 wetów, najniższa cena 250 zł. Nie wiem jakie są ceny w Gdyni, bo w Gdańsku zazwyczaj co mogłam to sterylizowałam "po znajomości". Teraz już nie bardzo mogę, ale cena wydaje mi się z kosmosu.
Angel_ pisze:Hej jest tu ktoś? Bo kolejne info mam o potrzebujacej pilnie sterylki kici w Gdyni...
Własnie dzwonila do mnie siostra, ze przy Hutniczej, tam gdzie jest to Obuwie, siedzi od killku dni ciężarna mocno kotka. Siostra juz przy mnie dobrze wie jak wyglada ciezarny kot:(
Nie jest dzika ale tez wycofuje sie troche.
Mowi , ze siedzi na trawie, zero zarcia, budki czy cos- albo ja kto w tym stanie wywalil z auta albo nie wiem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości