Szczecin - syberyjka do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 11:56 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

Ech, szkoda, że tak daleko. To mnie dyskwalifikuje...
Obrazek Zuzia Obrazek Kasia Obrazek Lusia

agix

Od: Pt mar 26, 2010 10:25

Post » Pt mar 26, 2010 12:28 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

No i co słychać u piękności? Powiadomiliście hodowcę?
Rozważacie szukanie domu gdzieś dalej niż podana w pierwszym poście lokalizacja?
Wiem, że pisałaś iż właściciele się mają zastanowić nad takim rozwiązaniem :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pon mar 29, 2010 10:59 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

Zastanawiają się i wobec braku zainteresowania domków z okolic, pewnie zmiękną, ale ja ich rozumiem, nie chcą narażać Marusi na dodatkowy i niepotrzebny stres, którym byłaby długa podróż. Sama zmiana opiekuna będzie już dostatecznym stresem dla kotki, więc jeśli można go zminimalizować, to warto. Sama nie wyobrażam sobie oddać kotki, tylko dlatego, że się komuś spodobała. A jeśli się nie pokochają, jeśli coś tam nie zagra, to co wtedy? Podróż z powrotem? I poszukiwanie od nowa? W ogóle trudne są takie sprawy i cieszę się, że ja nie muszę podejmować podobnych decyzji.
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Czw kwi 01, 2010 16:43 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

Dlaczego piękne kociate są tak daleko?Mieszkam w WAWA!!

Miss Fox

Od: Nie mar 28, 2010 2:17

Post » Czw kwi 15, 2010 20:43 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

Podniosę i ja. Cóż, 15-letnie doświadczenie kocie jest, miejscowość się zgadza, tylko zakocona jestem po brzegi. Dwa maine coonki rodem ze Śląska (podróż to nie problem, kontakt z hodowcą - również) i ...uroczy Rejtan z miau, najukochańszy krówek z ...Poznania (cóż, lubię jeździć i moje kociaki chyba też). Ja myślę, że o ile Marusia pochodzi z hodowli, to właśnie hodowca powinien podjąć decyzję, chyba ,że... Prześliczna kocia szylkrecia.
Obrazek[*]ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kropka 2310

Od: Sob sty 17, 2009 20:12

Post » Śro kwi 21, 2010 21:17 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

I co z kotką? Nie ma chętnych, czy nikt nie przeszedł selekcji?

Tiramisu

Od: Pon mar 01, 2010 19:22

Post » Czw lip 08, 2010 14:21 Re: Szczecin - syberyjka do adopcji - już są zdjęcia

Z najbliższej okolicy nie ma chętnych :(
Myslę, że dotychczasowi opiekunowie biorą już pod uwagę możliwość emigracji kotki poza granice wojwództwa.
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

[poprzednia]