Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 15:07 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

em.em :1luvu:
jerzykowka pisze:Szalona Mela
Obrazek

Kolorusek wspaniały- wiadomo, aaaaleee Mela... :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw kwi 15, 2010 15:21 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

śliczne fotki :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 15, 2010 16:36 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

piekny zwierzyniec :D
i allegro superowe-oby przyniosło domek :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 16, 2010 7:26 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Aniu, mój Dobry Duszku :1luvu:, dziękuję Ci za piękne Allegro :D :D :D
Dziękuję również kochanym Cioteczkom z Łodzi, które zajmą się ogłaszaniem Koloruska na innych portalach :1luvu:
Zawsze mogę na Was liczyć - dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj, gdy siedziałam z Koloruskiem, zupełnie wymiękłam :oops: To jest taki wspaniały, faaaaaajny, wesoły, ufny kot :1luvu: Jest nieziemsko kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie fakt, że urodził się w spokojnym, szczęśliwym domu, był przy mamusi i kochającej Pani, bardzo zdeterminował jego cudowny charakter. Miał chłopak szczęście, do czasu... Ale cóż, o dalsze szczęście ślonskiego pierona walecznie zawalczymy 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon kwi 19, 2010 8:20 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Witajcie :D
Odzewu z Allegro jeszcze nie ma, ale jest jeden obserwator (chociaż to zazwyczaj o niczym nie świadczy :? ). Mamy czas :wink:

Kolorusek ma tylko jedną "wadę" - jest bardzo wybredny jeśli chodzi o mokre jedzonko, na razie łaskawie zjada tylko miamorka z tuńczykiem :wink: Na szczęście kocha mięsko i wsuwa pięknie suchą karmę :D
Ponieważ moja PiPi ma nieładny wysięk z oczka i odrobinkę popsikuje, to ślicznot zaprzestał wycieczek "na pokoje", boję się żeby czegoś nie podłapał. PiPi podamy Zylexis i mam nadzieję, że zatrzymamy prędko rozwój ewentualnego przeziębionka.
I tak to powolutku życie się toczy...
Pozdrawiamy przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon kwi 19, 2010 8:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Dziękujemy za wieści jerzykowko :D
na pewno niebawem ktoś się o ślicznotka odezwie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 19, 2010 8:37 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

jerzykowka pisze:Kolorusek ma tylko jedną "wadę" - jest bardzo wybredny jeśli chodzi o mokre jedzonko, na razie łaskawie zjada tylko miamorka z tuńczykiem :wink: Na szczęście kocha mięsko i wsuwa pięknie suchą karmę

Cieszę się, że moja czarna maupa nie jest odosobniona :roll:
Miamor z tuńczykiem i warzywami ujdzie, może być kurczak z ryżem, Animonda - cielęcina z dodatkami też ... i to właściwie wsjo :| :twisted:

Serdeczności wielkie :ok: :kotek:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon kwi 19, 2010 11:50 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Były 2 telefony w sprawie Koloruska. Do jednego domku będę wysyłać ankietę adopcyjną, jeśli do wieczora wiadomość o FIV ich nie przerazi - dom z Poznania.
Drugi telefon z Łodzi (dzięki kochane Cioteczki :1luvu: ). Jednak tam już jest jeden kot,więc niestety... Dom bardzo odpowiedzialny, rezydent oczekuje na towarzysza z aktualnymi szczepieniami, a dom z osiatkowanym balkonem. Bardzo namawiałam Panią na telefon do Satyrków w sprawie Bonuska, agitkę zrobiłam nieprzyzwoitą :wink: Pani obiecała się zastanowić nad tą "kandydaturą" :ok: :ok: :ok: Tak czy inaczej, któryś łodzianin pewnie dobrze trafi :D :D :D
Oby coś dobrego z tych telefonów się wykluło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto kwi 20, 2010 7:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Witajcie :D
"Wczorajszy" poznański domek chyba jednak się wystraszył wiadomości o FIV, ale za to wieczorem zgłosił się inny. Napisała do mnie młoda kobieta, której list zrobił na mnie baaardzo dobre wrażenie. Opowiedziałam jej wszystko o cieniu jaki Kolorusek nosi w sobie, rozmawiałyśmy długo... Pani poprosiła mnie o spotkanie i jesteśmy namówione na niedzielne popołudnie. Właściwie jest zdecydowana (obiecała w międzyczasie poczytać sobie o wirusie żeby być lepiej przygotowana do opieki nad Koloruskiem) 8O Oczywiście to niczego nie przesądza - ta Pani może się jeszcze rozmyślić i ja mogę uznać, że to jednak nie jest TEN domek. Ale to jest wspaniała wiadomość dla Fivków szukających domu, taka ku pokrzepieniu serc...
Dzisiaj wyślę ankietę adopcyjną, chociaż odpowiedzi na wiele pytań Pani zamieściła już w swoim pierwszym mailu, przedstawiając warunki jakie może zaoferować.
Będę baaaardzo rygorystyczna przy okazji adopcji ślonskiego pierona, bo On jednak wymaga szczególnej troski, bardzo odpowiedzialnego opiekuna!!! W każdym razie jest szansa :D :D :D

Kolorusek niestety wczoraj zaczął troszkę psikać i miał lekki wysięk z oka, taki jak PiPi. Na wszelki wypadek spałam z nim żeby nasłuchiwać i niczego nie przegapić :roll: :wink: Wydaje mi się, że rano było już lepiej. Dziś popołudniu ocenię sytuację i zadecyduję czy jedziemy do weta żeby podać Zylexis (uwielbiam ten lek, z wyjątkiem jego ceny :twisted: :wink: ).
Bardzo prosimy o kciuki za zdrówko ślicznota, no i oczywiście za domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściskamy przeserdecznie :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto kwi 20, 2010 7:31 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Aśka, to kciuki trzymam mocno, mocno :ok: żeby to był ten dom :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 20, 2010 7:58 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu, przyłączamy się do kciuków, jestem pewna że wybierzesz dla kotecka najlepszy domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 20, 2010 7:59 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

oj byłoby super, ale nie zapeszajmy i kciuki trzymajmy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

cóż, piękny tekst ogłoszenia, cudne fotki no i kwintesencja kota, jaką jest Kolorusek zapewne tak przyciąga domki :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto kwi 20, 2010 8:08 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Jak przyjemnie czytać takie wieści :D Wielkie kciuki za ślonskiego pierona i jego domek :ok: :ok: :ok:

Dzięki wielki za podanie namiarów na Niuńka :1luvu:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto kwi 20, 2010 8:13 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Oczywiście trzymam mocno kciuki za pięknotka. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

[poprzednia][następna]