Tillibulkowy harem - cz. 2 - kryształy w moczu :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 9:50 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Można :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 15, 2010 10:03 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Można :lol:

:mrgreen: :dance: :balony: :balony: :dance: :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 15, 2010 10:08 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

sama nie wiem komu w tym roku przelać 1% z PIT....... macie jakies typy...... takie, zeby koty jak najbardziej skorzystaly, gdzie pieniadze naprawde do nich trafią.........

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 10:26 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Ja przelałam na Radomsko - ciągle tam jest Myszy mama, a Ruda przez nich znalazła świetny forumowy dom :wink:
Ale i Koteria jest, i cała masa innych...

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 10:33 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Cześć Tilku i koteczki śliczne :D
Fotki jak zwykle rewelacja,a skąd dorwaliście taką fajną żabkę?

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw kwi 15, 2010 10:49 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

chcialam przelac gdzies, gdzie tez ratuja koty, a nie tylko sterylizuja...

czesc miniboni :mrgreen: :1luvu:
żabka z Zielonki :D
sliczna jest - pieknie pozowala do zdjec :lol:

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 10:51 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

To do Radomszczańskiego TOZ :lol: Taki mój głos :wink:
Tam w zasadzie jedna Andżelika się tym zajmuje, ratuje koty, leczy, szuka domów... a psami też się zajmuje :roll:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 10:55 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:To do Radomszczańskiego TOZ :lol: Taki mój głos :wink:
Tam w zasadzie jedna Andżelika się tym zajmuje, ratuje koty, leczy, szuka domów... a psami też się zajmuje :roll:

czyli tam jest pewnosc, ze te pieniadze trafia dla kotow... dobrze wiedziec :ok:

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 11:03 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:

czyli tam jest pewnosc, ze te pieniadze trafia dla kotow... dobrze wiedziec :ok:

Jeśli o to chodzi to mam tę pewność.
W PIT trzeba dopisać, że na koty - bo jak nie, to i psom się oberwie :wink:
Andżelika teraz musi płacić za wynajem kociarni :roll:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 11:11 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Jeśli o to chodzi to mam tę pewność.
W PIT trzeba dopisać, że na koty - bo jak nie, to i psom się oberwie :wink:
Andżelika teraz musi płacić za wynajem kociarni :roll:

ja wlasnie chce na koty
dzieki za pomoc, OKI :)

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 11:19 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 11:20 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tylko nie moge znalezc KRS....

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 11:21 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.

OKI, podaj pliz dokladne namiary, moze ktos jeszcze sie skusi, zeby wspomoc dzielną Andżelike :1luvu:
a i mi ten KRS by sie przydal.... jakos na ich watku nie moge znalezc.... :oops:

tillibulek

Post » Czw kwi 15, 2010 11:25 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

tillibulek pisze:
OKI pisze:Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.

OKI, podaj pliz dokladne namiary, moze ktos jeszcze sie skusi, zeby wspomoc dzielną Andżelike :1luvu:
a i mi ten KRS by sie przydal.... jakos na ich watku nie moge znalezc.... :oops:

Bo są [piiip] i w nowym wątku nie pomyśleli :lol:
Wejdź w linka Inki w moim podpisie, między fotkami jest tam ich plakacik...
O, ten
Obrazek
I w celach szczegółowych - na koty :lol:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 12:06 Re: Tillibulkowy harem - cz. 2 - dalsze zmagania z q ;-)

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Bo są [piiip] i w nowym wątku nie pomyśleli :lol:
Wejdź w linka Inki w moim podpisie, między fotkami jest tam ich plakacik...
O, ten
Obrazek
I w celach szczegółowych - na koty :lol:

super, wlasnie o to mi chodzilo, w weekend bedziemy rozliczac PITy, to sie przyda :ok: :ok:

tillibulek

[poprzednia][następna]