Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:To do Radomszczańskiego TOZTaki mój głos
![]()
Tam w zasadzie jedna Andżelika się tym zajmuje, ratuje koty, leczy, szuka domów... a psami też się zajmuje
tillibulek pisze:OKI pisze:To do Radomszczańskiego TOZTaki mój głos
![]()
Tam w zasadzie jedna Andżelika się tym zajmuje, ratuje koty, leczy, szuka domów... a psami też się zajmuje
czyli tam jest pewnosc, ze te pieniadze trafia dla kotow... dobrze wiedziec
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:To do Radomszczańskiego TOZTaki mój głos
![]()
czyli tam jest pewnosc, ze te pieniadze trafia dla kotow... dobrze wiedziec
Jeśli o to chodzi to mam tę pewność.
W PIT trzeba dopisać, że na koty - bo jak nie, to i psom się oberwie![]()
Andżelika teraz musi płacić za wynajem kociarni
OKI pisze:Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.
OKI, podaj pliz dokladne namiary, moze ktos jeszcze sie skusi, zeby wspomoc dzielną Andżelike![]()
a i mi ten KRS by sie przydal.... jakos na ich watku nie moge znalezc....
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Nie ma sprawy. Ja jestem strasznie wdzięczna Andżelice, że przygarnęła w środku zimy te dwie kocice, mimo że wtedy nawet nie było wiadomo jak długo będą mogli korzystać z kociarni.
OKI, podaj pliz dokladne namiary, moze ktos jeszcze sie skusi, zeby wspomoc dzielną Andżelike![]()
a i mi ten KRS by sie przydal.... jakos na ich watku nie moge znalezc....
Bo są [piiip] i w nowym wątku nie pomyśleli![]()
Wejdź w linka Inki w moim podpisie, między fotkami jest tam ich plakacik...
O, ten
I w celach szczegółowych - na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 188 gości