tillibulek pisze:amark pisze:Wzruszyłam się, szczególnie zdjęciem czwartym. Szkoda, że moja Shila nie lubi innych kotów. Widok jest po prostu niesamowity
Zorka i Ruby tez nie pałają do siebie szczegolna miloscią, ale z Freyą jedna i druga sie dobrze dogaduje - Freya jest kotem bardzo kociolubnym, wiec od poczatku przylgnela do nich jak mala maskotka - to jest piekny widok![]()
![]()
![]()
wlasciwie to teraz wszystkie razem ciagle urzedują![]()
poza tym z kotami jest tak, ze jedne sobie podpasuja, a inne nie... tak jak u ludzi, nie kazdego da sie polubic... byc moze Shila dogadalaby sie z jakims kociolubnym kotem, a w jakim ona jest wieku?
Shila ma 9 miesięcy. Miałam już dwie próby dokocenia. Ostatnia skończyła się poważną chorobą Shili związaną ze stresem. Nie pomógł Feliway, RC Calm...Nowa kotka była bardzo kociolubna i kochana, ale niestety musiałam ją oddać. Shila dochodzi do siebie, w poniedziałek dostała ostatni antybiotyk, teraz jeszcze przez tydzień krople do oczu i scanomune. Weterynarz powiedziała, że to ten typ kotki, która nie toleruje swojego gatunku.
Trzeci raz nie będę próbować, bo zależy mi na zdrowiu i życiu mojej koteczki. Jednak zdjęcia typu powyżej bardzo mnie rozczulają