Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 19:06 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Mam nadzieje, ze choróbsko wreszcie odpuści i Oczatek szybko wróci do zdrowia!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon kwi 12, 2010 6:18 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Kciuki za Oczusia!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 12, 2010 8:31 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Góra Oczunio ! i zdrowiej nam szybko :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 12, 2010 21:44 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Oczatek, jak to Oczatek :? Jedno lepiej drugie gorzej :oops: Apetyt jest, ale krew nie została pobrana na badania - już nie miałam siły pytać dlaczego :oops: Pewnie coś z wenflonem :(

Oczatek został wymiziany i wyprzytulany dzisiaj i oczywiście znowu wywołał sensację w poczekalni lecznicy - no bo te OCZY ....

Piszę to i oglądam na TVP 2 program Tomasza Lisa - wspomnają tam Tych którzy odzeszli w sobotę. Siedzę i ryczę .....

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon kwi 12, 2010 21:46 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

:(
A ja musze odpocząć od tv i na śliczne kotki popatrzeć.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto kwi 13, 2010 15:02 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

A ja jestem w pracy do 18-tej i nie mam co oglądać.

jasdor

Post » Wto kwi 13, 2010 15:12 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

a ja w pracy nie moge sie oprzec i ciagle tu zagladam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Wto kwi 13, 2010 15:16 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

jasdor pisze:A ja jestem w pracy do 18-tej i nie mam co oglądać.

Watki pomyliłam :oops: ale chetnie poczytałabym, że Oczuś zdrowieje :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Wto kwi 13, 2010 15:28 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Ja też... Że zaskoczył, że ma się lepiej. To jak?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto kwi 13, 2010 21:03 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Ja już nie wiem - raz jest lepiej potem znowu gorzej :? Huśtawka totalna, ale przecież Oczatek ma nadal niewyleczone zapalenie płuc :? No i włączył się wysięk z noska :?

Na dzisiaj Oczuś podobno podjął męską decyzję umycia się 8O Podobno nieźle Oczatkowy to wychodzi - chociaż dalej brudny jak sto bandytów 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 13, 2010 21:11 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Ej jak się zaczął myć to na zdrowie mu idzie :D
I tego się trzymajmy :mrgreen: trzymając nieustające :ok: :ok: :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto kwi 13, 2010 21:26 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

No, jak się chłopak myje to dobry znak :D :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro kwi 14, 2010 6:29 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Olu, u Pixelka też była taka huśtawka.
Ale dobrze, że zaczął się myć.
Kciuki za maluszka i głasków moc!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 14, 2010 8:23 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

I nieustające :ok: dniem i nocą, za Oczusia :ok: No to jak się zacznie myś to dopiero błysk w oku będzie 8)

jasdor

Post » Śro kwi 14, 2010 20:35 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Widzę miłe Panie, że bardzo się o Oczka martwicie, dlatego postanowiłam zalogować się na forum i podzielić z Wami moimi spostrzeżeniami.
Ostatni raz widziałam Oczka w niedzielę. Przez prawie tydzień odwiedzałam go codziennie.
Na początku moich wizyt z Kotkiem było bardzo źle, ale od kiedy zaczął zajadać Gerberki, to z każdym dniem było odrobinę lepiej.
Już pierwszego dnia, w którym zjadł cały słoiczek Gerberka, zaczął się myć, choć było to jeszcze bardzo nieporadne.
W międzyczasie Maluszek został odrobaczony i okazało się, że miał wielkiego tasiemca. Myślę, że to była jedna z przyczyn jego osłabienia. Krwi nie udało się narazie pobrać, bo nie można było jej pobrać tyle, aby zrobić badania. No ale miejmy nadzieję, że za kilka dni już się uda.
W niedzielę, gdy byłam u Oczusia ostatni raz, to Maleństwo wyglądało już lepiej. Został jeszcze katar i trudności z oddychaniem, ale ma apetyt, chce się bawić i coraz częściej czyści futerko.
Lekarze oraz panie pomagające w Lecznicy twierdzą, że z Oczusiem jest coraz lepiej. Nigdy nie wiadomo jak to się wszystko skończy ale trzeba być dobrej myśli. Z resztą z takim wsparciem, tylu wspaniałych Pań z forum - MUSI BYĆ SUPER !!!
A teraz najważniejsza wiadomość - na naszego bohatera czeka już przemiły Pan Marek, który chce zabrać go do domku z ogrodem.
Pan Marek odwiedza Kotka prawie codziennie, a więź jaka się między nimi wywiązała jest niesamowita. Mam wrażenie, że Oczek pokochał go od pierwszego spotkania.
Pan Marek spędza w Lecznicy po kilka godzin. Bawią się, przytulają, Mały zasypia w jego ramionach, a nawet nastawia brzuszek do głaskania. Myślę, że to będzie idealny opiekun dla Oczka.
Nie bez znaczenia jest też ogromna pomoc Pani Oli (którą miałam okazję poznać), bo to właśnie ona otoczyła opieką Oczka w tych pierwszych, najtrudniejszych dniach i otacza nadal. Za co z całego serca jej dziękuję.
Pozdrawiam wszystkie Panie.

Jenny001

Od: Śro kwi 14, 2010 19:27

[poprzednia][następna]