Moderator: Moderatorzy
Dorota pisze:Zyje![]()
I wywiaze sie.
Mirceo,
dziekujeee!
kwiat groszku pisze:zdawałoby się, że Dorota to dorosła osoba... że bierze pod uwagę swe siły i możliwości
UpadłyAnioł pisze:Oh, jak mnie wkurza taka nieuczciwość !![]()
alareipan pisze:To ja naskarżę na siebie
Ostatnio miałam kiepski okres w życiu. Najpierw mój tata umierał, potem umierał już na dobre, musiałam przeprowadzić się do mamy, w końcu tata umarł, nadal mieszkałam u mamy, do domu wpadałam na chwilę, głównie po to by skorzystać z netu i wejść na miau, bo u mamy nie ma. Po 1,5 tygodnia go chowaliśmy, tour z urną po Polsce, dwie uroczystości, tata nie pochodził z Wawy. Jak wróciłam nadal musiałam pobyć trochę z mamą.
W tym czasie robiłam 2 bazarki - buty i drogerię - i niestety znacząco opóźniłam przesyłki. To znaczy buty do Mercy wysłałam gdzieś między pogrzebami, mam nadzieję, że dotarły, ale większość paczek z fantami z drogerii dopiero w tym tygodniu, czyli prawie 2 tygodnie po zakończeniu bazarku. Przedwczoraj nadałam priorytety, więc do piątku wszystkie fanty powinny trafić do kupujących.
Bardzo przepraszam
Dzięki majka2006 że wszystko zostało pozytywnie zakończone1969ak pisze:Wcześniej podobną sytuację miałam z bondjamesbond - tyle, że on kilka razy pisał, że już, już, zaraz zrobi przelew ale do tego nigdy nie doszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 293 gości