_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dziś mamy jednocześnie miłą rocznicę - Pucuś kończy 3 lata. Pamiętam, jaki był malutki, kiedy Go wzięłam do siebie. A teraz jest takim dorodnym kocurkiem
Wszystkiego najlepszego, mój Kochany Puciu!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin pisze:Dziś mamy jednocześnie miłą rocznicę - Pucuś kończy 3 lata. Pamiętam, jaki był malutki, kiedy Go wzięłam do siebie. A teraz jest takim dorodnym kocurkiem
Wszystkiego najlepszego, mój Kochany Puciu!
Wszystkiego najlepszego Pucusiu!!!
Czy starsza siostrzyczka była zadowolona,że już nie jest jedynaczką? Pozdrawiamy. Nie lubię kwietnia mam tyle smutnych rocznic-dzisiaj 18 mies. od śmierci Nitusi,jutro kolejna rocznica śmierci Taty
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Witaj Gosiu, cześć KIERY! Dziękuję za życzenia w imieniu Pucusia
Pysia była zaciekawiona, ale Pucio - bardzo przestraszony - sykał mocno na początku, co powodowało burczenie drugiej strony. Na szczęście po kilku dniach Pucio się oswoił i zaczął traktować Pysię jak siostrę, a nawet jak mamę - parę razy dorwał się do cycola, na co Pysia reagowała mocnym zdziwieniem.
Przykro mi z powodu rocznic
Psiama Tak, Pucuś był uroczy i nadal taki jest. Taki kochany gapcio, który czasem potrafi zaskoczyć i pokazać pazurki.
Już odpisałam, ale tu też szrajbnę - ja kiedyś tak miałam po zalaniu wodą u fryzjera. Może Ci się robi w środku czop z woskowiny, która napuchła wskutek przeziębienia?
Tak odpisałam i tu tez - wolałabym, żeby to był czop. A tu powazniejsze dziadostwo się przypałętało ... A moje 5-cioletnie dziecię (odpukać) przeszło nawet bez antybiotyku, za to z wizytą na ostrym dyzurze na początku infekcji, bo tak jej krtań obrzękła. Nie pamiętam takich chorób u nas. Jakaś ciężka wiosna ... same trudne smutki ...
Dzięki za kciuki . Zwalczę to , bo żem baba z krwi i kości
Za to dziś Kleosiek zrobil kolejny mały kroczek w uspołecznianiu się z nami. Jak wychodziłam do pracy, wlazł na kanapę i się rozłożył na całego . Pierwszy raz na kanapie w mojej obecności. A najlepsze, że z drugiej strony była psina, z którą ciągle są na dystans, bo Nina chce wszystko obwąchać, a on nie chce się dać
No to fajnie. Za to Pysia w ostatnich dniach dostała jakiegoś amoku i tłucze wszstkich niesamowicie, zwłaszcza Plamkę
Na tą wiosnę wiele z nas obserwuje nietypowe zachowania kotów. Są pobudzone, niektóre agresywne, niektóre szaleja w gonitwach co dla nich nietypowe, mają wyostrzone zachowania ... Nie pamiętam, by zeszła wiosna taka była ... Za rok o tej porze będę mądrzejsza.