Co do plotek nt mojego stanu majątkowego rozpowszechnianych na Miau przez niejaką ps."Serniczek" - JESTEM PONADTO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jasmina pisze:WSPÓLNOTA SIKU - to dopiero łączy![]()
![]()
A Sz.P. zerknie która jest godzina jak to piszę - Sz.P. widzi jak ja CIĘŻKO PRACUJĘna te brylanty, i starcza mi tylko na jakieś głupie 2-3 karaty
![]()
![]()
Bidulka jestem, taka DZIEWCZYNKA Z KARATAMI
Serniczek pisze:a to Ona do adopcji.....???bierzesz na ds????
IKA 6 pisze:Wczoraj byłam na wystawie kotów rasowych ( wystawiałam swój DT razem z Szara Przystanią). Nawiązałam kontakt z hodowcami kotów. Wyobraźcie sobie, że nie trzeba wycinac kołtunów. Jessi na pewno pamięta Czupurka, którego wiozła do mnie. Najgorsze kołtuny wyciete a nie trzeba było. Dzisiaj przyjechał do mnie jeden z hodowców persów razem z moją córka i przeobrazili Czupurka. Najpierw pasta potem szampon i jakaś odżywka na sroszenie futra. Potem wyczesywanie i teraz Czupurek na jeszcze parę kołtunów na grzbiecie ale to juz wiem jak rozczesać i nie trzeba kocura golić. Warto było pójść i warto było zawrzeć takie znajomości.
IKA 6 pisze:Nie wiem czy warto próbować z tymi szamponami magicznymi???poradżcie!
kasiunia773 pisze:Jak se adoptuję Jasminę
Jasmina pisze:kasiunia773 pisze:Jak se adoptuję Jasminę
O'K, jestem otwarta na propozycje - może być adopcja, ale żeby mamusia adopcyjna już nie karmiła mnie piersią![]()
Jasminy (jako gatunek zagrożony wymarciem)w naturze są przez rodziców karmione cafe- latte, ewentualnie porto (źródło - National Geographic)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości