Piętaszek, Czarnulek z Katowic(fiv+) -już w swoim domu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 12, 2010 8:43 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Tak jak napisałam na wątku 28-ki... moim zdaniem, to jest bardzo dobre ogłoszenie - nie jest długie, jest treściwe i ciepłe. Chłopaki ślicznie się prezentują na tych zdjęciach. Poprawiłabym tylko hasło na "CHCEMY CIĘ KOCHAĆ!"... nie ciebie... żeby było poprawnie :)

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Pon kwi 12, 2010 15:09 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Berenika pisze:Próbowałam przez ImageShacka, ale się nie udało :(

Przez Imageshack nie wrzucisz pliku z Worda. Spróbuj przez http://wrzuta.pl/, a gdyby Ci się nie udało daj znać na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pon kwi 12, 2010 18:24 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

za powodzenie ogłoszenia :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto kwi 13, 2010 7:15 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Wielkie kciuki za odzew z ogłoszeń, za kochający, mądry dom dla cudownego duetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 13, 2010 19:09 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Poniżej podaję link do mojego plakaciku dla braci B&W :) Nie udało mi sie już poprawić nagłówka, co sugerowała Nov@, bo na kompie, z którego korzystam nie mam Corela :( A nie chciałam już tracić czasu na rozwlananie wszystkiego i składanie od nowa. W sumie użyty przeze mnie zwrot jest poprawny językowo, podkresla bezpośredniość zwrotu i przesłania do kazdej osoby, która będzie to czytać. Taki był w kazdym razie mój zamysł.
Siriwan, dzieki za pomoc :ok: Za pierwszym razem wrzuta nie przyjeła pliku, ale za drugim już poszło OK :mrgreen:

http://w994.wrzuta.pl/plik/5EmYyG21pXi/ ... _pietaszek
Anka-kocianka

Berenika

Od: Nie sie 20, 2006 19:30

Post » Wto kwi 13, 2010 19:11 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Berenika pisze:Siriwan, dzieki za pomoc :ok: Za pierwszym razem wrzuta nie przyjeła pliku, ale za drugim już poszło OK :mrgreen:

No i fajnie. :mrgreen: Ogłoszenie super. :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto kwi 13, 2010 19:21 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

siriwan a czy one mają zrobione CV? jeśli nie to mógłbyś zrobić?

em.em.

Od: Wto kwi 07, 2009 5:08

Post » Wto kwi 13, 2010 22:22 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

em.em. pisze:siriwan a czy one mają zrobione CV? jeśli nie to mógłbyś zrobić?

Się zrobi. ;-) Na razie w kolejce do ogłaszania jest Pusia od Pianki, ogłoszę ją jutro albo pojutrze. Potem lepiej poczekać parę dni, żeby ogłoszenia nie były za szybko po sobie, także chłopaków ogłoszę w poniedziałek. Samo CV będzie gotowe jutro (a może i dziś, jak się wyrobię).
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Śro kwi 14, 2010 12:30 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Miau, miau - ktos nas chciał?...
Kotunie czekają :)
Anka-kocianka

Berenika

Post » Śro kwi 14, 2010 20:02 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Melduję, że chłopcy mają się dobrze :) Czarnuszek powitał mnie w progu serią meldunków i raportów z tego co słychać, ale nieco niepewnie wpuścił mnie do środka. Pietaszek, jak to on, nie powiedział nic, za to wskoczył mi na kolana, pokręcił się, pougniatał i zadowolony skulił się w kłębek.
Zjedli obiad elegancko, uszy zostały wyczyszczone - Pietaszek jest baaardzo grzeczny, więc zabieg był dość dokładny, Czarnuszek niecierpliwy, nie udało mi się go utrzymać do końca. A w uszach po prostu kopalnia!
Jak oni się cudownie miziają między sobą :) wyglądaja wtedy jak jin i jang 8)
Martwi mnie tylko, że Czarnuszek wciaż kicha. I trochę się obawiam, że to brzmi jakby z zatok... Czy jemu by czegoś nie trzeba zaaplikować? Wróci Lidka, to mam nadzieję sie wypowie...

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Czw kwi 15, 2010 8:10 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Jak pięknie się czyta o tym wspaniałym duecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że Czarnuszek się jednak nie pochoruje :ok: :ok: :ok:

No i oczywiście caly czas zaklinam rzeczywistość - oby prędko kotki znalazły dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 15, 2010 15:41 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Jakieś maluskie światełko, może jeszcze nie na dom stały ale na tymczasowy (finanse :( ).

Może by tak kciuki potrzymać :D

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw kwi 15, 2010 16:04 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Zaciskam z całych sił! :)
Kociaki sa takie kochane....!
Anka-kocianka

Berenika

Post » Czw kwi 15, 2010 16:34 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

Lidka-co Ty knujesz :wink: ....
:ok:

no i nie wiem jak z katarkiem czarnuszka, pewnie cos by sie przydało

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw kwi 15, 2010 16:54 Re: Piętaszek, Czarnulek z Katowic-koty dla znawcy fivowych +

To całkiem nowa szansa.
Jutro coś będę może wiedzieć.
Poprzednie możliwości to jak nóż na gardle bedzie. Narazie kombinuje inne rzeczy.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]