Byłam w sobotę na wystawie, może się widzieliśmy a ja nawet nie wiedziałam. No ale to moja wina, niestety. Jestem zła na siebie.
Oczywiście gratulacje.
Moderator: Estraven
i również czekam na zdjęcia Kicorek pisze:A ja czekam na zdjęcia z wystawy. Gdzie są?![]()
Sobota była ciężka - nerwy, niepewność...
Alma chyba to czuła, bo była wściekła jak nigdy, musiałam dwa razy zabrać Hestię z klatki, bo ją biła![]()
Ale dała się ocenić bez większych problemów i zdobyła CAGCIB.
W niedzielę było znacznie lepiej, Alma w klatce nawet się bawiła, a Hestię lizała po łepku. I zdobyła drugi CAGCIB.
Czyli ma już połowę certyfikatów potrzebnych do ukończenia tytułu. Mam nadzieję, że była to ta trudniejsza połowa![]()
A Hestia jak zwykle: CAGPIB i NOM BIS w sobotę, a w niedzielę CAGPIB, NOM BIS i BIS
Tu już mamy większość certyfikatów do tytułu i nie przewiduję problemów w jego uzyskaniem![]()
Dobrze, że mimo tragedii wystawa się odbyła, bo każdy wyjazd wiąże się dla mnie z dużym obciążeniem, głównie finansowym i miałabym spore problemy, by to jakoś "odrobić". Organizatorzy pozytywną decyzję wojewody co do wystawy też pewnie przyjęli z dużą ulgą. Było ciszej niż normalnie, a w niedzielę rozdano czarne wstążki i nie wzywano kotów przez mikrofon. A ja miałam wciąż wrażenie nierealności - że te wiadomości, które do mnie docierają, tylko mi się śnią, choć wiedziałam, że to prawda

Dzieciaki wprost nie mogly sie oderwac od podziwiania kotek Kicorka 

Oj, szkoda, bo następna okazja może się nie trafić albo dopiero za parę lat.zunia pisze:Byłam w sobotę na wystawie, może się widzieliśmy a ja nawet nie wiedziałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości