_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jest mi koszmarnie żal I nie nie wierzę, po prostu nie wierzę, że żadnej Cioteczce nie jest także żal
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Od wczoraj nie mogę znaleźć sobie miejsca, dziś od rana siedzę i ryczę Pamiętam, jak nie tak dawno widziałam dwa wywiady z Panią Prezydentową. W jednym opowiadała o codziennym dniu w Pałacu, swojej Rodzinie, obowiązkach. W drugim wspominała m.in. czterołapnych przyjaciół, którzy byli domownikami i odeszli. Teraz mogą się cieszyć swoim Państwem
Ale tu ból ...
Kiedy o tym usłyszałam myślałam, że to głupi i niestosowny żart i że chyba jest 1 kwietnia. Do tej pory jestem w szoku i nie wierzę w to do końca. Pni Senator Fetlińska ['] oprowadzała moją córkę 2 tygodnie temu po sejmie...dziwnie...nie jestem zwolennikiem PIS ale dziwnie. Dziś o 12 u nas też wyły syreny na PKN-ie i zatrzymała się ruch na 2 minuty. Miałam dreszcze. Tego po prostu nie da się wyrazić... Gdyby ktoś zrobił o tym film, wszyscy wyśmialiby go, że przegiął i to jest niewiarygodne. Nasz naród zawsze będzie żył w ciekawych czasach...
Hej Izuniu. Cisza pewnie, bo wszystkich przygieło , mam nadzieję,, że się pozbieramy .... Fifi juz jest, srela jedna, warczy, gryzie, oj. Koffffam ją , pokraczna trochę
Ostatnio edytowano Pon kwi 12, 2010 11:42 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz
Witajcie Cioteczki! Masz rację Iza, wszystkich to przygniotło Ja nie mogę się pozbierać, wczoraj pół dnia przepłakałam
Dzień dobry. U nas też smutno było... Ciężko było uwierzyć... I nieistotne już czy się było zwolennikiem PIS czy nie... Tam zginęło masę ludzi... Ludzi, którzy stanowili w pewnym stopniu o Polsce. Ech... Ja najbardziej wspominam Panią Krystynę Bochenek [']. Wywodziła się ze Śląska (jak ja), całe lata pamiętam jej głos w radiu, gdy prowadziła program promujący zdrowy tryb życia. To ona zapoczątkowała ogólnopolskie dyktando z języka polskiego. Straszna tragedia...
Witaj Nanetko Masz rację, strasznie trudno w to uwierzyć Ja bardzo lubiłam Pana Janusza Zakrzeńskiego. Uwielbiałam Go oglądać w "Nad Niemnem" i "Czarnych chmurach". Wybitny aktor, wspaniały człowiek, wielki Polak.
Żal, straszliwy
Cześć Iza Smutno mi, czekam aż ten dzień w pracy się skończy. Chcę wrócić do domu, przytulić się do kociaków Przez weekend były trochę zdezorientowane, wyczuwały że jestem przybita.
Kot z Pałacu też pewnie tęskni za swoim Państwem, podobnie jak zwierzaki innych ofiar, bo z pewnością Ci, którzy zginęli, mieli również takich domowników. I im się nie wytłumaczy, dlaczego ukochany pan lub pani bie wraca i już nie wróci. A one przecież też tęsknią
Boże, to wszystko mnie przerasta
Przed chwilą w Trójce podano informację, iż zidentyfikowano ciało Pani Prezydentowej Prawdopodobnie jutro przyleci do kraju.