bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 10, 2010 7:32 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Na pewno szybko poczują że są kochane. Burasiątka trzymam kciuki za Was i Wasz nowy domek!!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob kwi 10, 2010 8:03 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Tak Ewcia!-dają miłość i czekają na miłość!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za szybką aklimatyzację!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 10, 2010 8:07 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

jessi74 pisze:
kropkaXL pisze:Bliźniaki już w drodze?????

o osmej mieli wyruszyć :ok: ja R i R nie mam już od wczoraj :( nocowały u nataszy - zawiozłam je tam wieczorem, poprosiłam panią doktor, aby dała dla nich sedalin- to dość mocny lek, ale nie chciałam aby stresowały się w podróży :(
smutno bez nich - równowagę odzyskam dopiero jak zobaczę ich tutaj uśmiechniętych i spokojnych na fotkach z nowego domku :(
jest mi smutno, bo stresują się , nie wiedzą dlaczego je oddałam - gdyby wiedziały że czeka ich teraz prawdziwy wspaniały domek :ok: biegnijcie buraski nowym szlakiem życia :ok: :ok:
ehhh, idę stąd...

Przynajmniej nie będa się tak męczyć w podróży,ja przecież też podałam im leki przed podróżą-promazynę,a to nic innego jak sedalin,tylko pod inną nazwą!
Gosieńko-zrobiłas dla nich tak wiele!-nie smuć się!-one będą miały własny domek,a Ty pomożesz kolejnym nieszczęśnikom!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob kwi 10, 2010 8:13 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Szerokiej drogi do wlasnej rezydencji, Miśki slodziaki.

Domkowi gratulujemy i troche zazdroscimy :mrgreen:

Jessi, nie placz, jestes debesciara. :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Sob kwi 10, 2010 8:13 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

:D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 10, 2010 8:23 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Arcano,jak chcesz,to mogę Ci jakiegoś buraska załatwić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tobie tez jestem bardzo wdzięczna,bez Twojej pomocy nie udałoby sie tak szybko Burasiów przewieźć! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -Ty nasz kurierze kochany!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 10, 2010 8:37 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Buraska tylko na wymiane za Jaśke Chojnicka (bezzebny tygrys) :mrgreen:

Daj spokoj, Kropka, ja to lubie. Zaraz sie wybieram do Bialegostoku z radomska Fifi. Tez bedzie po sedalinie, pewnie to lepsze niz duzy stres.

Arcana

Post » Sob kwi 10, 2010 8:41 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Oczywiście!-widziałaś jakie burasie były spokojne!
Szczęśliwej podróży Arcano!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 10, 2010 9:00 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Nie dziekuje?

Wieczorem tu wpadne z ciekawoscia. :ok:

Arcana

Post » Sob kwi 10, 2010 19:34 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

dostałam krótką wiadomość, że kociaki czują się dobrze, już jadły, to najważniejsze, zapoznają się domownikami :ok:
czekamy na bezpośrednie wieści z domku! tutaj na forum :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob kwi 10, 2010 19:43 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

Czekamy :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 10, 2010 21:04 Re: bliźniaki z Morąga :)mamy SUPER domek na widoku :)

jessi74 pisze:
kropkaXL pisze:Bliźniaki już w drodze?????

o osmej mieli wyruszyć :ok: ja R i R nie mam już od wczoraj :( nocowały u nataszy - zawiozłam je tam wieczorem, poprosiłam panią doktor, aby dała dla nich sedalin- to dość mocny lek, ale nie chciałam aby stresowały się w podróży :(
smutno bez nich - równowagę odzyskam dopiero jak zobaczę ich tutaj uśmiechniętych i spokojnych na fotkach z nowego domku :(
jest mi smutno, bo stresują się , nie wiedzą dlaczego je oddałam - gdyby wiedziały że czeka ich teraz prawdziwy wspaniały domek :ok: biegnijcie buraski nowym szlakiem życia :ok: :ok:
ehhh, idę stąd...

To ja jeszcze zamieszcze tu małą relację z nocnego pobytu u mnie R i R.
W ogóle nie spały, świetnie się całą noc bawiły. Zrobiły sobie skocznię "a la Małysz" z najwyższych mebli na łóżko, storczyki i inne habazie tez się podobały, wielbłąd z dzwoneczkiem to juz zrobił fururę. Obudziłam się rano jak jak coś mi nad uchem mruczało czyli moja mama bawiła się z Remisiem. Zauwazyłam ze Romuś bardzo obserwuje braciszka jak widzi że jemu krzywda sie nie dziej to też kładzie się obok braciszka i daje się pogłaskać :D
Szkoda ze były tak krótko ale to cudowne kotki i maja cudowny dom :1luvu: .
Przed podróżą ładnie połknęły sedalin. Romuś spał całą droge a Remiś z nami rozmawiał.
Po przyjeżdzie do nowego domku rozgościły się głównie w sypialni u p.Eweliny i Artura, dostały jedzonko, swój własny drapak i zabawki. Tak więc czekamy na relację już z DS i oczywiście obiecane zdjęcia :mrgreen:
Braciszkowie przebyły kawał drogi aby wreszcie poczuć co to znaczy że ktos się nimi opiekuje, kocha i że już nie będa bezdomne.
Dziękujemy wszystkim którzy "stanęli dosłownie na głowie " aby tak to się skończyło bo przecież nie mogło być inaczej dzieki tylu wspaniałym osobom na forum :1luvu: :1luvu: :1luvu:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Sob kwi 10, 2010 21:30 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

:dance2: :dance: :dance2: Cudowne wiadomości :1luvu:
Dzisiaj taki straszny.... smutny dzień :cry: chociaż tutaj dobre wiadomości :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob kwi 10, 2010 21:36 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

A ja cały czas cichaczem podglądam i podczytuję i powiem sobie UFF! :wink: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 10, 2010 22:26 Re: bliźniaki z Morąga :) JUŻ W SWOIM DOMKU!!!!!!!!

Piękne zakończenie :1luvu:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

[poprzednia][następna]