Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 12:36 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Rozumiem że przydałoby się napisać do Koleżanki z Dogo że prośba już jest nieaktualna :wink: Nie zauważyłam czy napisałeś też tą informację na wątku o poszukiwaniu Kogoś do sprawdzenia domku - nie wiem gdzie Koleżanka zaglądnie najpierw :) viewtopic.php?f=1&t=109815 - dogo mnie nie chce i nic mi nie działa :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw kwi 08, 2010 13:20 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

kussad pisze:Rozumiem że przydałoby się napisać do Koleżanki z Dogo że prośba już jest nieaktualna :wink: Nie zauważyłam czy napisałeś też tą informację na wątku o poszukiwaniu Kogoś do sprawdzenia domku - nie wiem gdzie Koleżanka zaglądnie najpierw :) viewtopic.php?f=1&t=109815 - dogo mnie nie chce i nic mi nie działa :(

Yyyy, nic nie wiem o koleżance z dogo, ale na pewno by się przydało :roll:

Na podanym przez Ciebie (a założonym przez Niteczkę) wątku na miau przed chwilą napisałem. Wcześniej nie mogłem, bo nie wiedziałem, że istnieje ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Czw kwi 08, 2010 18:35 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Gem pisze:Co do konkursu Krakvetu, to chyba nie mamy w tym miesiącu większych szans w walce o głosy forumowiczów z Fundacją Kocia Dolina.

Nawet, jesli szanse są minimalne, to warto, żeby o Was pamiętano :wink: . Za którymś razem się uda :ok: :ok: :ok:
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Czw kwi 08, 2010 18:56 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Zgadzam się z Wejagą :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw kwi 08, 2010 19:41 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Ja też zgadzam się z wejagą :ok:

I w dodatku proszę wszystkich o oddanie głosu na kieleckie koty ;)
Obrazek

Gem

Post » Pt kwi 09, 2010 16:15 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Od wczoraj Toriś ma DT u AniaK :)

Przypominamy Torisia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Opis Fiony:
ur ok 10.04
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: tak
Sterylizacja: tak
Tori trafił pod naszą opieke, kiedy miał 6 tyg. Od tamtego czasu minęło już wiele miesięcy i maleńki kociak wyrósł na dorodnego kocurka. Tori bedzie dużym kotem na wysokich nóżkach. Jest bardzo łagodny, zrównowazony i spokojny. Uwielbia sie przytulać, sam szuka kontaktu z człowiekiem, mruczący.
Idealny jako towarzysz dla innego kota.

No to jutro Toriś kończy rok :piwa:

Informacja od Ani:
jest wysoki, uwielbia sie przytulac, lizac, chodzic za wlascicielem, miauczy non stop i jest bezkonfliktowy

Oczywiście bardzo prosimy o intensywne ogłaszanie kocurka - szukamy domu stałego!
Obrazek

Gem

Post » Pt kwi 09, 2010 16:57 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Tori to niezwykły kot. Po chwili od przybycia do DT zaczął sie łasić, ocierać o nogi domowników, mruczeć, z radością wskakiwać na kolana . Ludziom dotrzymuje kroku tak, jak robią to psy znające komendę " równaj" . Jest otwarty na towarzystwo kotów - rezydentów, nie zaburza ich hierarchii a jedynie usiłuje się do niej dopasować. Chętnie bawi się wszelkimi możliwymi zabawkami , nie próbuje wczepiać pazurków w meble i inne domowe sprzęty. Ufa człowiekowi bezgranicznie a ludzkie towarzystwo i uwagę człowieka traktuje jak najlepsza rzecz, która mogła Toriego spotkać. Jest wdzięczny za każdy przejaw zainteresowania- zawołanie, głaskanie, czesanie. Nie wybrzydza w kwestii jedzenia - pełna miska to idealna miska. To kot prawie idealny ... prawie, bo niestety, nie opanował sztuki sprzątania po sobie kuwety :-). Toriś świetnie nadaje się do domu z innym kotem, do domu z dziećmi ( pazurków Toriego nie widzieliśmy jeszcze, po prostu nie wyciąga ich, nawet w zabawie), dla kogoś samotnego, kto doceni towarzystwo " brata mniejszego" ale oddanego człowiekowi bardziej niż niejeden " pseudoprzyjaciel".
Pozdrawiam,
Just_Aniak

Just_Aniak

Od: Sob sty 02, 2010 22:42

Post » Sob kwi 10, 2010 7:41 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Torisiu wszystkiego najlepszego :lol: Super prezent urodzinowy dostałeś :mrgreen:
Pozwolę sobie zacytować poprzedni opis do ogłoszeń, dobrze?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob kwi 10, 2010 8:36 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Witam :-). Jubilat Tori spędził całą noc dzieląc ze mną poduszkę i kołdrę, smacznie śpiąc. Od rana bryka po domu z Gajdą , pomrukując i pokwikując z radości . Nowi właściciele będą mieli z niego ogromną pociechę. Oby znaleźli się szybko, więc jeśli możecie , wklejajcie opis Toriego we wszelkie możliwe ogłoszenia. Jubilat i my będzieMy dozgonnIe wdzięczni zA okazaną pomoc. Miłego weekendU :-).
Pozdrawiam,
Just_Aniak

Just_Aniak

Post » Sob kwi 10, 2010 22:09 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Problemy z nóżką Laury ;(

Miś dobrze reaguje na leczenie. Wynika z tego, że najprawdopodoobniej była to chlamydia :(
Mam nadzieję, że przeleczymy i teraz bedzie już dobrze.

Gama znalazła dom a Negruś niestety zginął. Nie przychodzi na karmienie od ponad tygodnia. Jakiś czas temu zniknął na dwa dni potem pojawił się cały sflogany... potem znów zniknął i na dzień dzisiajszy go nie ma :roll:

Poza tym cała reszta bez zmian.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto kwi 13, 2010 17:05 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Potrzebne dt dla kocistych !

Widziałem wczoraj Kaya :) Piękny i duży kocur z niego wyrósł. Tak, kocur, bo jest już dorosły, a w czwartek będzie miał kastrację. Prosimy oczywiście o kciuki :ok:
Obrazek

Gem

Post » Sob kwi 17, 2010 11:01 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Potrzebne dt dla kocistych !

Tori czuje się u nas jak u siebie w domu ... to my czujemy się przy nim jak " tymczasy" bo hrabia zajmuje najwygodniejsze krzesła, poduszki i kanapę :D Biega z ekipą po domu, mruczy, łasi się i bawi ( ulubiona zabawka - brzęcząca piłka, ulubiona pora zabawy - ok. 4 nad ranem :D ) - zupełnie, jakby tu był od lat. To dobra wiadomość. Zła to taka, ze Uszat ma alergię na roztocza kurzu domowego. Jak pech, to pech.
Pozdrawiam,
Just_Aniak

Just_Aniak

Post » Sob kwi 17, 2010 11:33 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Potrzebne dt dla kocistych !

Just_Aniak pisze:Tori czuje się u nas jak u siebie w domu ... to my czujemy się przy nim jak " tymczasy" bo hrabia zajmuje najwygodniejsze krzesła, poduszki i kanapę :D Biega z ekipą po domu, mruczy, łasi się i bawi ( ulubiona zabawka - brzęcząca piłka, ulubiona pora zabawy - ok. 4 nad ranem :D ) - zupełnie, jakby tu był od lat. To dobra wiadomość. Zła to taka, ze Uszat ma alergię na roztocza kurzu domowego. Jak pech, to pech.

Biedny Uszat, ale zachowanie Torisia bardzo mnie cieszy. On jest wyjątkowy :1luvu:

Kay (Cziko) już po kastracji. Wszystko jest w porządku, choć kocurek nie najlepiej zniósł narkozę i kilkanaście godzin musiało minąć, żeby doszedł do formy.
Obrazek

Gem

Post » Nie kwi 18, 2010 9:35 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Potrzebne dt dla kocistych !

O tak, Toriś jest wyjątkowym kotkiem :1luvu: Bardzo się cieszę, że jest we wspaniałym DT :piwa:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Nie kwi 18, 2010 19:53 Re: Koty z Kielc-przekaż im 1 % Potrzebne dt dla kocistych !

Niestety może w nim przebywać tylko do 13 maja :?
Pozdrawiam
Jura

Jura

Od: Wto lut 26, 2008 23:30

[poprzednia][następna]