Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Rozumiem że przydałoby się napisać do Koleżanki z Dogo że prośba już jest nieaktualnaNie zauważyłam czy napisałeś też tą informację na wątku o poszukiwaniu Kogoś do sprawdzenia domku - nie wiem gdzie Koleżanka zaglądnie najpierw
viewtopic.php?f=1&t=109815 - dogo mnie nie chce i nic mi nie działa
Gem pisze:Co do konkursu Krakvetu, to chyba nie mamy w tym miesiącu większych szans w walce o głosy forumowiczów z Fundacją Kocia Dolina.
ur ok 10.04
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: tak
Sterylizacja: tak
Tori trafił pod naszą opieke, kiedy miał 6 tyg. Od tamtego czasu minęło już wiele miesięcy i maleńki kociak wyrósł na dorodnego kocurka. Tori bedzie dużym kotem na wysokich nóżkach. Jest bardzo łagodny, zrównowazony i spokojny. Uwielbia sie przytulać, sam szuka kontaktu z człowiekiem, mruczący.
Idealny jako towarzysz dla innego kota.
jest wysoki, uwielbia sie przytulac, lizac, chodzic za wlascicielem, miauczy non stop i jest bezkonfliktowy
Just_Aniak pisze:Tori czuje się u nas jak u siebie w domu ... to my czujemy się przy nim jak " tymczasy" bo hrabia zajmuje najwygodniejsze krzesła, poduszki i kanapęBiega z ekipą po domu, mruczy, łasi się i bawi ( ulubiona zabawka - brzęcząca piłka, ulubiona pora zabawy - ok. 4 nad ranem
) - zupełnie, jakby tu był od lat. To dobra wiadomość. Zła to taka, ze Uszat ma alergię na roztocza kurzu domowego. Jak pech, to pech.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, moniczka102, Nikolayprofs i 84 gości