2 Piękne białe koteczki ZNALAZLY SZCZESCIE W DS :)))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 09, 2010 4:47 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

witam zwierzaki o poranku :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt kwi 09, 2010 12:49 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Tofik jakby był minimalnie lepszy, podnosi główkę, nie wygląda jak martwy, ale nie chcę nic zapeszać. Ładnie mi się mu dziś udało dać jeść, bo jedną porcję co dzieliłam na 3 udało się podać na raz :) Tylko jeszcze od wieczora nie siusiał :(

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Pt kwi 09, 2010 13:24 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

koteczek555 pisze:Tofik jakby był minimalnie lepszy, podnosi główkę, nie wygląda jak martwy, ale nie chcę nic zapeszać. Ładnie mi się mu dziś udało dać jeść, bo jedną porcję co dzieliłam na 3 udało się podać na raz :) Tylko jeszcze od wieczora nie siusiał :(

Musi być dobrze a z tym brakiem siusiania to do weta :x

Omega ma problem z powodu nie prawidłowego żywienia , były domek karmił ja kite katem i mięsem z ryżem a ja ich uprzedzałam że Omega nie toleruje kite kata , obiecali karmić purina ale chyba nie karmili , jak tam byłam to w misce był kite kat . Ma bardzo mocno zagazowany brzuszek i jest na diecie weterynaryjnej , dostaje tez proszek z kwasu mlekowego ( o ile nie pomyliłam nazwy ) i bidulka jest teraz w klatce aby ja obserwować .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 09, 2010 14:04 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Kurcze szczęście w nieszczęściu, chodzi mi o podejrzenia FIP.

Tofika wysadziłam jakieś 10 min do kuwetki nie sikał, dałam go na łóżko patrzę, a on siedzie, to ja szczęśliwa, że sobie siedzi, a nie leży a tu patrzę i leci potoczek hihihih. A sekundę wcześniej wysadzałam :) Ale szczęśliwa jestem, że siknął :ryk: bo już się martwiłam. Tylko ciekawe, że od Beci siuśki strasznie śmierdziały, a jego prawie wcale

koteczek555

Post » Pt kwi 09, 2010 15:35 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Dostałam smsa od naszego weta, że temp sama się unormowała, że to daje nadzieje i gdyby miał więcej erytrocytów to by znacznie wzrosły szanse. Mam zapytać w klinice w Bielsku czy są w stanie podać mu krew innego kota. Zadzwoniłam do Bielska podali mi numer do Mikołowa zadzwoniłam, mają krew na miejscu tylko, że 1 jednostka 330 zł :cry: :cry: :cry: jeszcze zbadanie grupy 107 zł i wysyłka kurierem Sad Sad nie stać nas na to :cry:

koteczek555

Post » Pt kwi 09, 2010 20:24 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Może ktoś może pomóc Tofikowi? Link do tematu viewtopic.php?f=1&t=109933

koteczek555

Post » Pt kwi 09, 2010 22:12 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Koteczku555, ta klinika to gdzie w koncu?? Mikolow czy Myslowice?? Bo tak napisalas w swoim watku. Pytam, by niezgodnosci nie bylo ;)

A za zdrowko Tofisia trzymamy co sie tylko da, kciuki, lapki :ok: :ok: :ok:

Sniezynke natomiast prosze o skok po domek :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob kwi 10, 2010 2:33 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

kurcze faktycznie mikolow juz mi sie wszystko myli a nazwy takie podobne ale tez mi cos nie pasowalo. Rano poprawie. Tofik nie dawno wymiotowal a przy tym troche plakal:( ja juz jestem zalamana:(

koteczek555

Post » Sob kwi 10, 2010 9:39 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Byłam u weta :cry: :cry: :cry: :cry: Tofikowi doszło coś nie pamiętam co bo byłam tak zabeczana, ale że przez to nie trawi tego co mu podajemy czy jakoś tak i jeżlei nie poprawi mu się do 13 to musimy mu pozwolić odejść :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

koteczek555

Post » Sob kwi 10, 2010 10:53 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Strasznie mi przykro :( :( :( Moze mu sie jeszcze poprawi, to cale 3 dni :ok: :ok: Tylko sie nie poddawajcie... Nieustanne kciuki i lapki za Was :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob kwi 10, 2010 10:56 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Do godz 13... :(
Dostałam smsa od weta, że oddech się unormował, ale ze śpiączki już raczej nie wyjdzie nie ma już prawie krwinek :( :(

koteczek555

Post » Sob kwi 10, 2010 11:45 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Ojjj :( Tak mi przykro Koteczku555 :cry:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob kwi 10, 2010 12:17 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Tofik jest już z Becią :cry: :cry: :cry: Myślałam, że tam zwariuję :( Już nawet nie mam czym płakać, wszystko wypłakałam :(

Równiutkie 3 tygodnie temu zmarła Becia, dziś Tofik też sobota :( Becia miałaby dziś równe 3 lata :(

[*][*] :cry: :cry: :cry:

I muszę z przykrością stwierdzić, choć bardzo mi głupio :( że nie chcę na razie kota :( ale Oaza napewno znajdzie kochający dom. Bardzo mi głupio z tego powodu :cry:

koteczek555

Post » Sob kwi 10, 2010 12:55 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

To zrozumiale, nie ma czemu Ci byc glupio. Musisz wszystko "przetrawic", dojsc jako tako do siebie. 2 straty jedna po drugiej to ciezki i bolesny orzech do zgryzienia. Jedni wtedy wlasnie chca sie zajac innym zwierzakiem, a inni potrzebuja czasu. Tak wiec, jeszcze raz powtorze, ze nie ma powodu, by bylo glupio.

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :( :( :(

Tofiku [*][*][*]
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob kwi 10, 2010 14:35 Re: 2 Piękne białe koteczki z dłuższą sierścią szukają domku !!!

Wyobraźcie sobie, że jak byliśmy pochować Tofika to akurat zaczęły bić dzwony na kościele

koteczek555

[poprzednia][następna]