A Sylwek na ramieniu Satyr77 wygląda na bardzo szczęśliwego i do tego tak, jakby to było najlepsze najwłaściwsze dla niego miejsce

Na pewno z czasem też się wyhamuje, tylko trochę to pewnie potrwa. Im większa radość tym dłuższe hamowanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Trudno, to nie dostaną kroofffka ich strata, on się nie przejmie, na dowód zdjęcie mnie niegodnego usiskanego przez kroofffka.
Satyr77 pisze:Georg-inia pisze:jak Ty, Satyr, będziesz tak o Sylwusiu pisał, to ja nie wiem, czy ktoś się zdecyduje to tornado adoptować. Trzeba pisać, że to milutki, kochany króffek, że miziaczek, spokojny i grzeczny kanapowiec. Wyadoptować kota, spakować swoje manatki i uciekać przed nowym opiekunem do Nowej Zelandii
Przecież to jest milutki, kochany kroofffek, kanapowiec i kanapkowiec pospolity, ma tylko małe ADHD, w wyniku czego posiadanie tej przesłodkiej istotki grozi spazmami smiechu.
Gdzie wyrabia się kocie paszporty do Nowej Zelandii
gosiaa pisze:Satyr77 pisze:Georg-inia pisze:jak Ty, Satyr, będziesz tak o Sylwusiu pisał, to ja nie wiem, czy ktoś się zdecyduje to tornado adoptować. Trzeba pisać, że to milutki, kochany króffek, że miziaczek, spokojny i grzeczny kanapowiec. Wyadoptować kota, spakować swoje manatki i uciekać przed nowym opiekunem do Nowej Zelandii
Przecież to jest milutki, kochany kroofffek, kanapowiec i kanapkowiec pospolity, ma tylko małe ADHD, w wyniku czego posiadanie tej przesłodkiej istotki grozi spazmami smiechu.
Gdzie wyrabia się kocie paszporty do Nowej Zelandii
U CC
kotekŁatek pisze:magdaradek, napisałam do ciebie PW na temat Luny
magdaradek pisze:
A ja myślę, że kroofffek i niuniek muszą znaleźć domki, bo Satyr77 i kiche_wilczyca są tak wspaniałym DT, że szkoda by było tych miejsc , które można wykorzystać na inne, potrzeebujące kotki.
Krowa i niuniek do domków![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 44 gości