MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 19:02 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

U mnie też nudno raczej nie jest :roll:
Senea i Tosia regularnie zrzucają bomby biologiczno-chemiczne konsystencji niepożądanej :evil:

Staram się robić MiauKotom ogłoszenia-póki co Aspazja i Kair oraz Largo i Senea są poogłaszane. Nad resztą postaram się systematycznie pracować :mrgreen:
A działają te ogłoszenia w ogóle? Są telefony, maile? :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Wto kwi 06, 2010 21:31 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

aassiiaa pisze:Zgłosiłam MiauKota do wewnętrznego głosowania Krakvetowego.

Nie wiem czemu w tytule wątku jest napisanie, że jest nudno :roll: Jest ciekawie i wiele się dzieje. Pini najazd gości zniósł dość dzielnie. Oczywiście sporo czasu spędził na szafie, ale także w łazience próbując robić za dno półki i kawałek ściany z kafelkami. Jak goście wyszli to zaczął radośnie pląsać po mieszkaniu.

To tak: teraz, kiedy w domu został ino jeden jedyny ludź, Pini powinien docenić fakt, że jego delikatne nerwy jednak nie są wystawiane przez Ciebie na próbę nie do przejścia ;)

A fragment z dnem półki i kafelkami przypomina mi tego superszpiega z rysunkowej wersji egipskich przygód Asterixa i Obelixa :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=XP7qRY71 ... re=related - od 4. minuty ;)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro kwi 07, 2010 3:01 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

ja to mam refleks :oops:
w końcu odszukałam wątek z "moim wirtualnym" Paulo :mrgreen:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Śro kwi 07, 2010 14:44 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Anja, witaj na wątku :piwa:

Anita, Exel bardzo brzydko wrzeszczał i nie mogę tu używać tych niecenzuralnych słów :evil:

Przynajmniej tytuł ożywił wątek po świętach, bo cisza tu była jak by było nudno :twisted:
Osobiście to szaleństwa moich podopiecznych uważam za normalkę, a stresa mam tylko jak który chory . Poza tym to nudno i tak lubię :wink:
Tym razem koty jako tako, ale Mama mi się rozchorowała :( Do tego jeszcze wczoraj przyszły wieści z różnych sądów i się wku....... i już nie jest nudno :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro kwi 07, 2010 18:28 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

A ja właśnie wróciłam od weta, bo po pracy w domu czekała na mnie wijąca się niespodzianka. Z regalowej pupy popłynął czerwony śluz a wraz z nim nicień :roll: , pewnie niedobitki po ostatnim odrobaczeniu (już mi to wychodzi bokiem). Tak czy siak z resztą towarzystwa sierściuszkowego miałam jechać na zastrzyki, żeby mieć pewność, że wszelkie stworzenia wewnątrzkocie i psie dokonają swego żywota. Na wszelki wypadek, żeby uniknąć pytań typu "Skąd pani wiedziała, że to nicień, może jednak tasiemiec? a jaki był długi, jak by go pani opisała , może niech pani narysuje" ... jaki miał kolor oczu...:) , włożyłam znalezisko do pierwszego dostępnego pojemnika - mini solniczki z koszyczka wielkanocnego :D
Tak więc wszystkie koty dostały biomectin a dla psiaka wzięłam sprawdzony już aniprazol... i czekam na skutek.

Teraz idę napić się kawy i popatrzeć na zasłużonego TASIEMCA :twisted:
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Śro kwi 07, 2010 18:32 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Zdaj potem relacje jaki miał kolor oczu :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro kwi 07, 2010 18:44 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

O matulu...
Jeden jedyny raz widziałam marną glistę. Reakcja moja była, cóż... nieco niedojrzała, innymi słowy, spanikowałam, scena jak z filmów: machanie rękami i stłumiony pisk :wink: Jak se przypomnę - to mnie trzepie :? Kawa po tym przeżyciu wypita chyba by mnie zabiła :lol:

Solniczka z wkładką mięsną :mrgreen:

Basiu, kciuki za zdrowie Mamy.

EwKo

Post » Śro kwi 07, 2010 19:09 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

EwKo pisze:O matulu...
Jeden jedyny raz widziałam marną glistę. Reakcja moja była, cóż... nieco niedojrzała, innymi słowy, spanikowałam, scena jak z filmów: machanie rękami i stłumiony pisk :wink: Jak se przypomnę - to mnie trzepie :? Kawa po tym przeżyciu wypita chyba by mnie zabiła :lol:

Solniczka z wkładką mięsną :mrgreen:

Basiu, kciuki za zdrowie Mamy.

ja tak zareagowałam gdy macałam uszy Regala, a Adria mnie przez telefon uświadomiła, że właśnie macam grzybka :) a jaka była moja panika jak się zorientowałam, że w domu lamblie ..... noce na internecie i obgryzanie paznokci, domestosy to w hurtowni mogłam kupować, najchętniej sama bym się wtedy wypluskała w domestosie.

do innych stworzeń mój wzrok przywykł. Nie twierdze, że nie budzą we mnie strachu, ale też fascynują na pewien chory sposób :lol: . Nie raz zbierałam takie cuda na kociarni a i nie zapomnę jak wyciągałam jednemu kotu z pupy żywego tasiemca. Można się przyzwyczaić :)
Obrazek

majkowiec

Post » Śro kwi 07, 2010 19:29 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Chyba zaczynam się Ciebie bać :twisted:

EwKo

Post » Śro kwi 07, 2010 19:51 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

i słusznie :mrgreen:
Obrazek

majkowiec

Post » Czw kwi 08, 2010 21:06 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Miałam dzisiaj sympatycznie brzmiący telefon. Mam nadzieję, że będzie miał ciąg dalszy 8)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt kwi 09, 2010 14:08 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

oooo....czyli coś ruszyło :) bo ja też miałam dwa telefony, ale o jednego kociastego - Kairka. Nie chce nic więcej mówić, zawsze jak się nagadam to potem nic nie wychodzi.
Obrazek

majkowiec

Post » Pt kwi 09, 2010 18:44 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

majkowiec pisze:oooo....czyli coś ruszyło :) bo ja też miałam dwa telefony, ale o jednego kociastego - Kairka. Nie chce nic więcej mówić, zawsze jak się nagadam to potem nic nie wychodzi.

Czyli moje ogłoszenia o Kairku działają :piwa:
To lecę rozbić ogłoszenia innym MiauKotom :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Pt kwi 09, 2010 20:35 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Ano tak :) to ja poproszę dla Regala jeszcze :P w ogóle muszę napisać coś o jego postępach, ale to później.
Kair ma jutro wieczorem wizytę, a przy okazji być może strychowce. Wysoce prawdopodobne, że któryś z MKkotków znajdzie domek.
Obrazek

majkowiec

Post » Pt kwi 09, 2010 20:48 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

majkowiec pisze:Ano tak :) to ja poproszę dla Regala jeszcze :P w ogóle muszę napisać coś o jego postępach, ale to później.
Kair ma jutro wieczorem wizytę, a przy okazji być może strychowce. Wysoce prawdopodobne, że któryś z MKkotków znajdzie domek.

Bardzo chętnie Regala zareklamuję, tylko nie zapomnij o jego obecnych zachowaniach, charakterze napisać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

[poprzednia][następna]