Pianka pisze: I Burcia Sabinki czeka, a to przecież i z wyglądu i z opisu charakteru jak moja Arielka

W zeszłym tygodniu, właściwie jedna z pań już prawie wsiadała do samochodu, by po nią jechać, ale kiedy się okazało że nie jest nakolankowa "już" ... cóż,miała jeszcze potem zadzwonić potwierdzić czy przyjedzie ... nie zadzwoniła
póki co Burcia bardziej nadaje się na towarzystwo dla kota niż dla człowieka, i przyszły dom musi być świadom że będzie potrzebować naprawdę dużo czasu i cierpliwości, lub pokocha ją taką jaka jest. strasznie boi się obcych, ale nie wszystkich, zdziwiłam się kiedy przyszedł sąsiad wyciągnął do niej rękę a ona zamiast uciekać zaczęła go wąchać (on nie ma kotów)

z kolei wczoraj przyszli znajomi , byli dosłownie chwilkę, to siedziała w najciemniejszym kącie jeszcze godzinę po ich wyjściu - prawdziwa zagadka

a może też i to, że zwierzęta się znają na ludziach

Pusia jest super, jeszcze bardziej puchata niż mój Maniek, będzie z nią roboty ...
Lola - Allegro dla Ringa wisi, taki śliczny kot, mam nadzieję że pomoże, trzymam kciuki