DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 19:42 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Ale tu dziś pusto :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw kwi 08, 2010 19:48 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Wydaje Ci sie ........ 8)

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 08, 2010 19:55 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Ooo, koleżanka Pstrokata też ma piękne paluszki :1luvu:

Właściciel najpiękniejszych paluszków w naszym domu nadal namiętnie zabawia się w otwieranie szafek. Położyłam się po południu na godzinę czy półtorej - po wstaniu zastałam otwarte aż trzy (dwie w kuchni i jedną w pokoju) :twisted: ... I tak dobrze, że tym razem nie wywlekły i nie pocięły papierowych ręczników albo/i nie powywalały na zewnątrz butelek z kosmetykami :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 08, 2010 20:05 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Widocznie sam fakt pootwierania szafek dostatecznie go zadowolił :wink:
Obrazek

bubor

Post » Czw kwi 08, 2010 20:18 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Wielbłądzio pisze:Ale tu dziś pusto :( ...

się melduję jako cichy i wierny podczytywacz :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt kwi 09, 2010 10:09 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Jakimś dziwnym cudem mam jeszcze net, ale czasu za to nie mam, podobno w pracy powinno się pracować :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 09, 2010 10:46 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Podobno :mrgreen: to niesprawdzone pogloski :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt kwi 09, 2010 11:19 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Wielbłądzio pisze:Boję się o Babcię :(
Ma już prawie 80 lat, a od jakichś dwóch właściwie bez przerwy jest na coś chora. Operacje, infekcje, zapalenie płuc, teraz problemy z chodzeniem (tj. w ogóle niemożność chodzenia)... Trudno mi pogodzić się z faktem, że Babcia coraz bardziej się starzeje, że prędzej czy później.... Boję się. Boję się o Babcię, boję się o Chudą Cholerę... O siebie akurat niespecjalnie się boję, ale już o los Drani, gdyby mnie szlag trafił - panicznie... Padam na nos, na wszystko brakuje mi siły, może powinnam wziąć kilutygodniowe zwolnienie, ale na to brakuje mi odwagi...
Życie ucieka...

Wielbłądziu, nie pocieszę.
W bardzo zbliżonym wieku są moi rodzice i teściowie.
Patrzę na nich i ogarnia mnie przerażenie ... co będzie jak Ich nie będzie?
A tak niedawno przecież zdawałam maturę, szłam na studia, rodziłam syna ...., Oni byli, tak po prostu, i wydawało się, że będą ZAWSZE :|
Zwolnienie? A co to jest? :|

Przydałby się raczej urlop od życia.

:ok: za całokształt :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt kwi 09, 2010 14:47 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Z trudem wytrzymuję takie tempo... Niby to chyba normalne, (prawie) każdy przecież chodzi do pracy i coś tam robi, ale... Jest tyle roboty, a mnie zdarza się prawie zasypiać przy biurku :roll: ...
Wybranie się po głupie zakupy urasta do miana wyzwania ponad siły :( ... A po powrocie do domu opanuje mnie to parszywe weekendowe obezwładnienie :(
Gdzie jest moje normalne życie...?

Aha. Busiunia nie chce jeść tego suchego Sensitivity i w sumie wcale jej się nie dziwię: karma jest wyjątkowo sucha, w szarawym kolorze i bardzo mocno śmierdzi jakąś chyba rybą. Żal patrzeć. Byłoby mi mniej żal, gdyby na takiej diecie musiał być któryś ze spaślaków - najwyżej by schudł :twisted: - ale nie ten szkielet :(

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 09, 2010 20:40 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Nawet do sklepu nie dałam rady iść, prosto po pracy przywlekłam się do domu :( Co to jest, dlaczego jestem taka oklapła, co mnie tak codziennie obezwładnia...?
A jutro i pojutrze też całe prześpię :(

Wielbłądzio

Post » Pt kwi 09, 2010 20:57 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Wielbłądzio pisze:Nawet do sklepu nie dałam rady iść, prosto po pracy przywlekłam się do domu :( Co to jest, dlaczego jestem taka oklapła, co mnie tak codziennie obezwładnia...?
A jutro i pojutrze też całe prześpię :(

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja jak wychodzę z pracy to też mam wzystkiego dość i najchętniej udałbym się prosto do domu. Zazwyczaj jednak zmuszam się do tego, żeby pójść na ściankę i upozorwać trening. Zmuszam się właściwie tylko dlatego, że umawiam się z moim TŻ i odnoszę wrażenie, że on zjawia się też tylko dlatego, że umówił się ze mną ;) Ot starość nie radość.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob kwi 10, 2010 21:56 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Wielbłądzio pisze:Ale tu dziś pusto :( ...

Co fakt to fakt .................... :roll: :wink:

bubor

Post » Nie kwi 11, 2010 7:36 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Witajcie Wielbłądku i Dranie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 11, 2010 17:16 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. Cztery lata z Królewną :)))

Jesteśmy, żyjemy - tylko cholernie smutno :(
Smutno z powodu wczorajszej tragedii i smutno prywatnie, bo ni pioruna nie chce być lepiej. Zapadam się. Boję się o nie :(
Jutro z samego rana trzeba zwlec się do pracy. Coraz trudniej mi to przychodzi, jeszcze chwila i naprawdę przestanę dawać radę :(

Wielbłądzio

Post » Nie kwi 11, 2010 19:45 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. [`][`][`]...

Smutny ten weekend to i nas smutki dopadają :roll:...................

bubor

[poprzednia][następna]